PART 02

Jeg synes ikke I skal snydes for alle de smukke kreative mennesker, der også deltog ved Edtion marked i weekenden. Jeg kom hjem og var inspireret til op over begge ører! Så derfor skal I altså også lige se:
Tarik Arnautovics dejlig abe 🙂 Der findes flere af hans smukke ting lige her
Anne Boysens huse i en ny lækker variant!  Mere info kan findes her. -Og så forelskede vi os ret voldsomt i det smukke ur. De blev selvfølglig revet væk, så nu er vi på ´ventelisten’ og krydser fingre!
Jeg er helt vild med Gitte Lægårds fine streger og så fås fuglene endda som tapet også!
Lærke Langballes skønne keramik. Jeg fortryder lidt jeg ikke fin en mint dellevase med hjem!
Finske Liisa Wickström er min med studerende på Arkitektskolen og kan trylle de mest fantastiske gamle mænd frem!
 Jeg er især faldet for Stine Kiels kvinde med page i gennemsigtig sweater!
1+1 Tekstil havde også sneget sig med på markedet med de fineste papirsophæng
Puha er I stadig med? -Det blev et ret langt og billedetungt indlæg.. Tror lige vi bidder den over i to, så vi ikke sætter nogen rekorder for længste indlæg her 😉 Anden del af Edition snupper vi senere 🙂

Relateret indlæg

16 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...