FORMLAND 2015

inspiration green living, på formland

Dagen i går blev brugt på de rå betongulve i Messecenter Herning. Formland har startet en rigtig hyggelig tradition, hvor de i samarbejde med Laura (TheSweetSpot) invitere en lille flok bloggere og Instagrammere til evntet; SweetInstaWalk. Formland er blandt andet kendt for sine stylede områder fyldt med inspiration, tendenser og nye trends. I år må jeg sige at Formland spirrede, altså sådan helt bogstavelig talt. Der var grøn botanik og sejlivede planter at finde alle steder.. Hvor Eckmann Studio har stylet amok og som altid formår at løfte hele niveauet lidt. Jeg er meget betaget af hende og hendes team og hvordan de gang på gang kan inspirere mig til op over begge ører. Og når man som jeg, har meget svært ved at holde blomster, så er der oseaner af inspiration at hente i år. Her er planterne grønne og rå. De fungere smukt både alene og sat sammen i små miljøer og gerne sat i klar glas, så hele planten kan ses.. Så glem alt om at gemme jorden væk i en skjuler. Jeg er i det hele taget ret vild med tendensen og tanken omkring, at bringe naturen indenfor og boligen udenfor i forsøget på at opnå en leveform hvor grænsen mellem ude og inde bliver mere diffus. Jeg er dog ret sikker på, at det for mit vedkommende kun bliver den ene vej, eftersom lejligheden sætter sine begrænsninger for udelivet og jeg iøvrigt er en værre frossenpind (selv om sommeren) 😉 Men jeg er fast besluttet på, at der i 2015 skal ske en forøgelse af min lidt sølle plantefamilie der pt. består af 3 styks!

interior, trækugler med øjne

Umlaute står bag de fine trækugler, som fik mig i et vældig tegnehumør!

sweetinstawalk event

På området Slowluxury har Formland samlet en lille håndfuld af ægte håndværkere. Den slags håndværk hvor det unikke er hverdag og kvaliteten stråler. Her gøres der op med masseproduktion og man får muligheden for at komme helt tæt på i de arbejdende værksteder. Under SweetInstaWalk’en fik jeg kigget nærmere på Astrid Skibsteds vævestykker, forelsket mig godt og grundigt i Heimkaers rå og bløde guldtæppe og set nærmere på G[uld] pigernes arbejde med naturlig indfarvning af garn.

hubsch montre i træ

Det blev også i går, at jeg fik øjnene op for Hübsch. Så nu går jeg og drømmer om en håndfuld af deres produkter. En af de største ønsker der opstod var at eje et par af de fine montre i træ og glas. Jeg samler på dims, dut og loppefund og vil gerne kunne skabe et intenst miljø.. nok på grænsen til kaos indenfor den fine træramme 🙂

kvadrat nyheder

Kvadrats nye stof er ret pænt og kunne godt få lyst til at give los med det herhjemme. Jeg bliver altid fascinerende af deres stof og hvordan det ikke bare lugter, men stinker langt væk af kvalitet!
Jeg bliver altid målløs, når jeg har det i hænderne, selvom det efterhånden er ret længe siden at det var første gang..

smukke løse knager fra base212

Base212 viste fine mobile knager. Noget jeg synes vi har manglet! Jeg kan huske da jeg skulle finde en sådan løsning til vores tidligere hjem. Hold op der findes mange grimme af slagsen.. Men ikke disse!
Nu går jeg lidt og overvejer om jeg ikke godt kunne have brug for sådan et par stykker 😉

mette ditmer viskestykker

Jeg har faktisk aldrig været specielt begejstret for Mette Ditmers design. Men de smukke viskestykker må mit nye køkken eje!

tor hadsunds design, en balance stol

I området for Up coming designers har Mads Arlien-Søborg samlet et udvalg af studerendes projekter fra TEKO. Jeg satte måsen i den charmerende stol Whoopsy Daisy. Tor Hadsund står bag stolen og skriver blandt andet; “Whoopsy Daisy udforsker og udfordrer den traditionelle forståelse af mobilitet.. og er en fusion mellem det legende, det overraskende og det praktisk anvendelige.. Whoopsy Daisy finder altid tilbage til sit udgangspunkt.” Dens enkle linjer og udtryk blandet med dens finurlige måde at være en stol på går lige i hjertet og jeg aner ikke hvor jeg ville gøre af den herhjemme. Men have den det vil jeg.

 

pernille folcarelli med ro toolbox

Og så har jeg længe gået og sukket over Ro’s smukke toolbox og der blev ikke sukket mindre ved Pernille Folcarellis stand hvor den stod så fint! Meen 1000 kr. kommer jeg nok aldrig til at kaste efter sådan en. Så jeg drømmer videre og siger pænt tak til Formland og The Sweet Spot for en fantastisk og inspirerende dag, hvor jeg dog synes at messen var krøbet lidt siden sidst.. 🙂

Formland messen løber t.o.m. søndag d. 01. feb

2 comments

 • Sikke nogle dejlige ting, du har delt på bloggen. Er især vild med den “værktøjskasse” nederst 🙂

  Uhh ja Kvadrat har nogle virkelig dejlige stoffer, og jeg var så heldig at jeg gik på højskole og senere flyttede i lejlighed sammen med en pige, hvis mor arbejder der. Så jeg fik en stak lækkert uld og silke stof. Det er bl.a. blevet til en lækker taske og en knude pude 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Reply
  • Tusind tak Michelle-Marie 🙂
   Ja, den har jeg også drømt om rigtig længe.. Jeg fik en der lignede en lille bitte smule og som var en del billigere 😉 Meeen det har ikke rigtig gjort ønsket til toolboxen mindre 😛
   Du har garanteret også en masse kreasager at fylde den med!! åh, dit heldige asen. Lyder skønt at have sådan et lille lager af det fine stof!
   Tak for din kommentar og hav en dejlig dag 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...