SOMMER

flyttekasser

clean sommerduft parfume

new in: top og bluse

nøglesnor

nye sandaler i haven

Ja, der kommer ingen feriebilleder på denne blog. Vi bliver nemlig hjemme i år. Det er den kommende flytning der er skyld i, at jeg ikke skal plaske i en pool. Vi er efterhånden ved at have pakket det meste af hjemmet ned i brune kasser og selvom det ikke lugter så meget af sommer, så finder jeg lidt god gedin trøst i at bruge feriepengene på at shoppe. Jeg har fået en ny mild og let sommerduft fra Clean. H&M’s og mit forhold blev også lidt bedre i denne uge, da jeg fandt både top og cardigan i viskose. Jeg har i efterhånden flere år gået forgæves i H&M, da min krop ikke virker særlig godt i polyester. Jeg synes H&M har været et stort polyesterland. Når man er på SU, dårlig til at passe på sit tøj og økonomi iøvrigt ;-), så er silke og tøj i høj kvalitet ikke altid aldrig en god idé. Jeg husker tydeligt den lækre uld sag fra Acne der blev væk og den fine Soaked kjole jeg fik vasket forkert inden den var taget i brug. Så nu kommer jeg oftest i Vila, Gina Tricot og nu også H&M tøj 🙂 Det der brug-og-smid-væk koncept bruger jeg dog ikke. Jeg har altså mit tøj fra de billigere brands lige så længe som det lidt dyrere tøj. Sandaler blev det også til.. Det virker lidt til at jeg er alene om, at synes de er fine? Der er i hvert fald kommet flere løftede øjenbryn end klapsalver de seneste 2 dage.  Og sidst men ikke mindst, så har jeg fået en fin grøn nøglesnor af min mor.. Så fik der også sneget sig lidt krea ind i indlægget 🙂 Så er alt som det skal være og jeg er sgu glad for alle mine nye sager!

Hvad med jer, har I fået shoppet lidt sommerudsalg? 🙂

Relateret indlæg

4 comments

 • Jeg elsker CLEAN’s parfumer! Jeg går faktisk i mit stille sind og ærger mig over, at jeg gav mine til min søster, da vi flyttede til Nepal sidste sommer (og jeg ikke orkede at prøve at pakke dem på en måde, hvor de undgik at blive smadret:-/) Og dine andre sommerkøb er også rigtig fine, inklusiv sandalerne;-) Jeg har pt et pitstop i Singapore på vej mod sommerferie i Danmark og har også fået shoppet lidt, men mest til ungerne. Til gengæld shoppede jeg alt for meget til mig selv for tre uger siden, da jeg var i Manila med arbejde….det var et mekka af storcentre og masser af sommerudsalg;-) kh. Ingrid

  Reply
  • Åh, du får rigtig oplevet verden! Jeg er altså en lille smule misundelig 😉 Hvor lyder det bare skønt. De parfumer er nemlig bare lækre. De er lidt sin egen i parfumeudvalget synes jeg, de minder ikke om noget andet på markedet. Tusind tak! Det er du så den første der siger. Det hjælper mig lidt 😉
   Hav en skøn sommer i Danmark og nyd eventyret udlands.. Måske jeg kan være i kufferten? 🙂

   Reply
  • Tusind tak 🙂
   Ja Birkenstock deler godt nok også vandende 😉 Synes de er så fine. Dem var der bare ikke råd til i denne omgang.. Men næste år 😛
   Hav en dejlig dag

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...