PAPIRFOLDERIER

ENDELIG! Jeg har i snart et halvt år ville prøve det der origami… Det er bare aldrig rigtig blevet til noget. Måske fordi jeg, hvis jeg skal være helt ærlig, godt inderst inde ved at det ikke lige er mig! Jeg elsker at springe over hvor gærdet er lavest. Det skyldes måske min, ret ofte manglende tilstedeværelse af tålmodighed. Jeps sådan noget ejer jeg bare intet af… Desværre. og det hænger bare ikke så godt sammen med origami. Hvor man sidder og skal holde sig selv i ørene, da skæve folder ender i en masse krøllede papirkugler. Jeg har dog fået lavet mig disse smukke skævheder og de hænger nu i vinduet og giver udsigten et neon touch! Jeg tror lige jeg skal prøve et par andre teknikker også.. Men altså, det bliver ikke den helt store papirperiode herfra 😉

Vil du også prøve kræfter med tålmodighed og folderier så kommer her et link og små tips:
Jeg har brugt en fin og forståelig vejledning fra bloggen Design and Form som du kan finde her. På bloggen er også en vejledning til at folde diamanten, som du kan finde her… Og i det hele taget er DIY kategorien på Design and Form værd at aflægge et visit 🙂

Jeg har brugt almindeligt A4 kopipapir som jeg har givet en neonfarve. Neonsprayen er en almindelig forstøver. (Jeg fandt en i rejsestørrelse der normalt er til kosmetik.) Neonfarven der er fyldt i er almindelig akrylmaling fra Søstrene Grene er fortyndet med lidt vand, så den kan komme igennem forstøveren. -Prøv dig frem med vandmængden, men pas på den ikke bliver for tynd. Jeg må sige den er rigtig skøn at arbejde med og forstøveren kan bruges i en masse andre projekter… Den er jeg ihvertfald slet ikke færdig med at arbejde med 🙂
Jeg fandt hurtigt ud af, da jeg begyndte at folde, at jeg folder ret skævt, som det kan ses på billede 2. Dog er det nemt lige at studse enderne til og det betyder ikke noget for resten af foldningen.

Relateret indlæg

32 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...