Små søde påskekyllinger i perler

påske krea perlepladeI det her indlæg får du et gratis mønster på små nemme perleplader som med 2 materialer bliver til de sødeste flyveklar påskekyllinger.
Perlepladerne får lige et lille twist ved at vingerne er lavet af papir. Det giver en god 3-D effekt, når de hænger og pynter på et par friske forårsgrene.
Kyllingerne er så små at de ingen tid tager at lave. Så selvom du ikke har det store overskud eller tålmodighed kan du på ganske kort tid have kyllinger nok til en stor buket forårsgrene.
Jeg har lavet vingerne af crepepapir. Du skal bruge et stykke der ca. måler 12cm x 5,5cm når du har strukket i papiret. Men har du ikke det liggende i kreaskuffen derhjemme så kan almindeligt gult papir også sagtens bruges. Her skal du nok bare ikke bruge et lige så langt stykke papir, da det er noget tykkere end crepepapiret. Gult silkepapir ville også være et godt alternativ tror jeg.
Papiret folder du ud fra samme princip som en vifte. Skiftevis et buk på den ene side og så vende og lave et buk på den anden side.. osv.
Mønsteret kan du downloade ganske gratis lige HER.
Husk at du i printerindstillinger lige skal tjekke, at den står til at skalere til 100%, hvis du vil kunne ligge en transparent perleplade hen over mønsteret.

Husk at mine mønstre er gratis men selvom de er små så tag ikke fejl, det kræver lang tid at udvikle perlemønstre så vær sød altid at kreditere mig i det omfang det er muligt samt kun at bruge mønsteret til privat brug. Folkeskoler og børnehaver er undtaget. Ønsker du at bruge mønsteret i anden sammenhæng så kontakt mig altid først.

perleplade mønster påskepynt diy perler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...