Fredsdue i perler med gratis mønster

Der sker så meget rundt i verden og det blev derfor meget naturligt at mit næste perlemønster blev en lille fin fredsdue, der kan give og signalere håb. For at give perlepladen lidt ekstra, har jeg valgt at tilføje en lille grøn piberenser som grenen duen har i munden. Hvis ikke du har en grøn piberenser kan du også tage en lille grøn kvist fra en hæk for eksempel. Det ser også virkelig skønt ud.
Duen hænger nu i vores køkkenvindue og jeg kan mærke at det faktisk betyder noget at den hænger der i de her tider. Tanken om at folk der er ude at gå tur får øje på den gør mig glad. Tænk hvis man kunne gå en tur og se en masse fredsduer i vinduerne rundt omkring. I forbindelse med Corona var det regnbuer vi hængte op både ude og inde for at minde hinanden om at det bliver godt igen. Så jeg har set at det kan lade sig gøre, at gøre en forskel med noget så småt og lige til, som en perleplade. Mønstret her må du rigtig gerne tippe alle om ligger frit tilgængeligt. Alle må bruge det! Print det ud og lad os få skabt lidt håb for vores fine klode og et signal om at vi er rigtig mange der ønsker fred frem for krig. Måske kan perlepladen også være en god indgangsvinkel til en snak omkring krig, fred og frihedssymboler med skolebørn.

Print perlemønsteret HER og husk at indstille printeren så den ikke skalere udprintet hvis du vil kunne lægge den under en transparent perlelade.
Hvis du har lyst, kan du se min videoguide til fredsduen på Instagram lige her.

Brug gerne hashtagget #perledue så vi kan se hinandens bidrag

Til fredsduen skal du bruge:
278 hvide rørperler
47 perlemors rørperler (her kan du også bruge grå, lyseblå, beige, guld og mange flere, kig hvad du har liggende)
1 sort rørperle
2 cheddar/plysgul/gul/orange/guld  (igen handler det om at bruge det du har)

En stor firkantet perleplade
Bagepapir til strygning
Strygejern
1 piberenser (grøn/metallic) eller en lille kvist fra en hæk.
Sytråd til ophæng

Lad os sammen få lavet en hulens masse perleplader!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...