Fredsdue i perler

Der sker så meget rundt i verden og det blev derfor meget naturligt at mit næste perlemønster blev en lille fin fredsdue, der kan give og signalere håb. For at give perlepladen lidt ekstra, har jeg valgt at tilføje en lille grøn piberenser som grenen duen har i munden. Hvis ikke du har en grøn piberenser kan du også tage en lille grøn kvist fra en hæk for eksempel. Det ser også virkelig skønt ud.
Duen hænger nu i vores køkkenvindue og jeg kan mærke at det faktisk betyder noget at den hænger der i de her tider. Tanken om at folk der er ude at gå tur får øje på den gør mig glad. Tænk hvis man kunne gå en tur og se en masse fredsduer i vinduerne rundt omkring. I forbindelse med Corona var det regnbuer vi hængte op både ude og inde for at minde hinanden om at det bliver godt igen. Så jeg har set at det kan lade sig gøre, at gøre en forskel med noget så småt og lige til, som en perleplade. Mønstret her må du rigtig gerne tippe alle om ligger frit tilgængeligt. Alle må bruge det! Print det ud og lad os få skabt lidt håb for vores fine klode og et signal om at vi er rigtig mange der ønsker fred frem for krig. Måske kan perlepladen også være en god indgangsvinkel til en snak omkring krig, fred og frihedssymboler med skolebørn.

Mønsteret finder du i min perlebog “Perler med Gabriella” som du kan købe landet boghandlere.

Brug gerne hashtagget #gabriellasperler så vi kan se hinandens kreationer.

One comment

 • Hej Frk. Hansen..
  Kiggede efter en due, som kunne laves om til et perlemønster, da jeg så din smukke due..
  Jeg har tilladt mig, at tælle efter og lave den.. Den kommer til at pryde bordet med min mors urne på lørdag..
  koster mønstret noget, betaler jeg gerne..
  Med venlig hilsen
  Britta Hein Jørgensen

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...