Fastelavns klovne i perler

Elin på 4 år og jeg har været i gang med at pynte årets første grene fra haven. Det blev til et fint fastelavnsris med sløjfe-katte i perler og kræmmerhus-katte af æggebakker. Men der manglede lidt fest og ballade og derfor opstod de små klovne med kraver. De tilføjer lige præcis dét, som jeg synes vores fastelavnsris manglede. Vi har lavet 2 udgaver af klovnen. En med krave i perler og en med krave af crepepapir. Jeg synes de kan noget hver især og jeg kunne ikke beslutte mig for hvilken der fungerede bedst, så jeg er endt med at lave lige mange af hver slags der nu hænger og pynter.

Gratis perleplade mønster:
Du får ganske gratis de 2 perleplademønstre, så I kan lave jeres egne klovne derhjemme. Du finder dem på min webshop her: Fastelavnsklovn

Brug af mine designs:
Mønsteret må ikke bruges kommercielt uden min tilladelse. Mine mønstre og designs du finder her på sitet er gratis og må bruges af private og er du pædagog eller lærer på en skole så bruger du også bare løs. Det eneste jeg rigtig gerne vil have retur er gennemsigtighed omkring at idé og skabelon kommer fra mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...