DIY – GRATIS FARSDAG PLAKAT

print plakaten gratis og giv den et personligt touch

Jeg lavede i forbindelse med morsdag en plakat i samarbejde med Idemøbler. Hvis ikke allerede du har set og printet den til mor, så finder du den lige her. Ganske gratis.
Mange af jer har sidenhen efterspurgt en til far også. -Og ham skal I ikke snydes for at kunne fejre med en plakat! Jeg har fortsat temaet og lavet den i samme stil som mor plakaten, sådan at de fint kan hænge side om side.
Jeg havde faktisk mine spekulationer omkring hvorvidt det med, at farvelægge var noget nogen ville kaste sig ud i. Men efter at have set morsdags plakaten på de sociale medier, er jeg ikke i tvivl længere. -I er vilde med at Do It Yourself. Hvor har det været skønt, at se alle jeres smukke plakater. Alle unikke og meget personlige! Men nu er tiden altså kommet til at finde tusser, farveblyanter og maling frem for det er tid til at give verdens bedste far en lille uhøjtidelig kærlighedserklæring.

Jeg vil også gerne, mens jeg har jer. Fortælle om en sød læser og iøvrigt sej lærer, der havde fået den skønne idé, at printe en bunke plakater til sin klasse. På de billeder jeg fik tilsendt så det så inspirerende og hyggeligt ud. Efterfølgende blev alle plakaterne lamineret og var klar til at tage med hjem. Hvor fint er det ikke? Så arbejder du i SFO eller har en klasse, så er ideen hermed givet videre. Jeg har her efterfølgende lavet en version til netop skolebørn, hvor de kan skrive 3 ting om deres far. På den måde træner de samtidig deres skriveevner.

farsdag plakat i værktøjskasse

Vi kan måske godt glemme, at værdsætte vores forældre i det daglige ræs. Men med en plakat på væggen har man givet 3 små søde ord, modtageren altid kan vende blikket mod og huske på. -Så husk at fejre far fredag d. 5. juni. -Og hvis du ikke er til kærlighed på specifikke mærkedage. Så gør det alligevel! Det behøver jo ikke koste noget eller gøres til et heldagsarrangement.  -Fik jeg sagt at plakaten selvfølgelig er til fri download og kan printes helt gratis i 3 størrelser A5  –  A4  –  A3

Derudover kan du printe en farsdags plakat til din bonus far her: A4

Eller du kan printe plakaten til skolebørn hvor man kan skrive 3 grunde til at man elsker sin far. Den kan du printe lige her: A4

farsdag diy gratis plakat

Du kan give plakaten på mange måder. Overrask ham og hæng den op i stuen, på kontoret eller i hans værksted, uden han ved noget eller sæt den i en ramme og pak den smukt ind.

farsdag plakat på herreværelset

Det har været skønt at tegne til jer og jeg håber at se en masse smukke og farverige plakater på Instagram og tag mig gerne med @gabriella.holm så ser jeg det!

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...