Print-selv kalender 2020 – Den perfekte gaveidé fuld af oplevelser og små overraskelser

kalender_i_miljø2

Her er julegaven til hende/ham/dem der har alt eller intet ønsker sig, gaven går kort fortalt ud på den klassiske klippekorts ordning. Jeg har bare valgt at give den nogle andre rammer, der gør at man får en flot kalender og plakat i et, at hænge op. Gavekortet går ud på, at man giver en række tjenester eller oplevelser til modtageren. Det fine ved at lave det om til en kalender er, at de rent faktisk bliver indløst, da de hver har en tidsbegrænsning på en måned.

Tilpas altid gaverne til modtageren. Det fulde gavebeløb kan varieres og gaven kan derfor komme til at koste alt fra 0 kr. til rigtig mange penge. Du kan nemlig basere kalenderen på søde tjenester og hyggeligt samvær. En is eller en gåtur ved vandet. Den kan også indholde biografturer og restaurant besøg. Det er det, som er så skønt ved denne gaveidé og det er kun et stort plus synes jeg at kalenderen kan hænges op og blive en del af indretningen det kommende år. Det er ikke bare et stykke papir i en konvolut.

Så er der nogen du ser for lidt er dette en oplagt gaveidé til både giver og modtager. Jeg har selv givet min mor en kalender.

Ideer til gaver: En buket blomster, en telefonsamtale, en spilaften, kaffe og kage, 2 timers havearbejde, gå tur ved vandet, på museum osv.

Print kalenderen i A3 format HER

kalender2020-linjer-faerdig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...