JEG HAR HOLDT PÅ EN KREA HEMMELIGHED

Som overskriften så fint slår det an, så handler dette blogindlæg om en hemmelighed jeg har haft i 1 ½ år.
I dag er jeg taget til København for at besøge Bogforum 2016. I dag udgiver jeg nemlig min første bog. En krea bog i samarbejde med ABC Forlag.
I de kommende indlæg her på bloggen vil jeg fortælle meget mere. Blandt andet viser jeg billeder bag om bogen og gå lidt mere i dybden med tilblivelsesporcessen. Lige nu skal det bare fejres at bogen er udgivet og jeg for første gang skal holde et fysisk eksemplar i hænderne. Jeg glæder mig! Vil du også have bogen i hænderne? Så kan den blandt andet købes gennem ABC Forlag  //   Bog&Idé // Plusbog.dk // Gucca.dk
Bogen indeholder DIY projekter primært til boligindretningen, men også julepynt, smykker og gaveideer er at finde i bogen. Jeg har undervejs i forløbet kæmpet for at bogen skulle sælges for en pris alle kan være med til. Min blog og mine projekter henvender sig til alle der elsker at være kreative eller gerne vil lærer det. De materialer jeg bruger er billige og nemme at få fat på. Derfor skal bogen også udspringe af denne grundtanke som bloggen er baseret på. Både ABC Forlag og jeg har kæmpet benhårdt for at kunne ramme netop en pris, hvor det ikke skal gøre ondt at investere i den kreative inspiration. Det skal være sjovt at lave DIY! Derfor er jeg stolt af en pris på 149,- for en bog på 124 sider.
Tag godt imod min bog; KREATID

Om bogen:

KREATID er en gør-det-selv-bog til dig, der godt kan lide
at være kreativ og gerne vil sætte dit personlige aftryk på
de ting, du omgiver dig med i dit hjem.
Her finder du opgaver med ler og læder, ting fra naturen og
dit lokale byggemarked, perler og papir.
Du får gode råd til, hvordan du kickstarter din kreativitet,
illustrationer til at farvelægge, som giver dig roen til at få de
originale idéer og plads til dine egne noter om fremtidige
DIY-projekter.

KREATID er den inspirerende brugsbog, som skal blive
nusset og have æselører og bruges igen og igen. Hver opgave
indeholder nemlig tips til, hvordan du med få midler
og redskaber kan udskifte eller tilføje et materiale og dermed
få et nyt produkt.

kreatid bog gabriella arkitekt

kreatid bog reception diy blog udgiver bog

Hvis du er nysgerrig på bogens indhold så sæt gerne kryds i kalenderen. Jeg holder nemlig reception lørdag d. 19. november fra kl. 11.00-15.00 i den skønne butik Interiørfabrikken der ligger lige ved Salling. Adressen er Fredensgade 29, Aarhus C. Bogen vil kunne købes med rabat og der vil være lidt godt til ganen. Du er selvfølgelig inviteret. Det kan lyde som en god gammel kliché, men uden jer var der ingen bog blevet. Så kig forbi hvis du alligevel er i Aarhus og sig hej.

Bogen kan bestilles gennem alle landets boghandlere, bare nævn dette nr. ISBN 9788779163911 så kan de bestille den hjem med et par dages leveringstid. Den vejledende udsalgspris er 149,-
Du kan også bestille bogen online lige HER

Der skal lyde en stor tak til bogens sponsorer: Silvan Søstrene Grene og CChobby

Relateret indlæg

No related posts found.

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...