INVITATION TIL BOGRECEPTION

kreatid bog reception diy blog udgiver bog

På lørdag d. 19. november holder jeg i samarbejde med Interiørfabrikken bogreception på min DIY bog KREATID. Til dig der kigger forbi har jeg taget en masse bøger med som sælges til en særpris på 129,-
Dagen starter kl 11 hvor jeg har dekoreret og stylet butikkens vindue. Jeg tager forskellige færdige DIY projekter med og så vil der være mulighed for at være lidt kreativ selv til mini workshop. Sidst men ikke mindst vil butikken være fyldt med lækkert interiør, fine planter og brugskunst. Du får selvfølgelig også lidt godt til ganen under dit besøg.
Jeg håber at kunne få mulighed for at møde nogle af jer, søde læsere.

Vi ses på lørdag i Interiørfabrikken, den ligger lige bag Salling.
Adressen er Fredensgade 29, Aarhus C

interiorfabrikken butik bogreception kreatid

Interiørfabrikken. Fotokredit: Mette Møller Hansen, www.chaoticharmony.dk

 

Relateret indlæg

No related posts found.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...