DIY – GAVE TIL MORSDAG

Søndag d. 08. maj er det Mors dag.
Jeg synes at det er dejligt vi har en dag hvor vi hylder forældre rollerne. Titlen som mor eller fra bliver i mange menneskers liv den aller vigtigste og kæreste titel, de oplever at få. Så jeg synes det er på sin plads med en lille mærkedag. Man kan jo glemme at få sagt tak, når hverdagene suser forbi og så er det nu meget rart at blive mindet om det. -Og der er mange måder at gøre det på. Jeg har selv været ude i kagebageri, gavekøb, blomster og kort skrivning. Men de hjemmelavede gaver dem kan ingen blive lige så glade for som ens mor og far. Ligegyldigt alder, så tager de bare altid kegler.
Så lad os fejre Mors dag med maner og i bedste DIY stil!

mors dag plakat gratis malebog

Sidste år lavede jeg et plakat design for Idemøbler og den kan du downloade gratis i 3 forskellige størrelser lige HER. Når den er printet i den ønskede størrelse, så er det bare om at gå i krig med farvelægningen og tilføje den pynt, farve og dekoration du synes passer bedst til netop din mor. Det kan være der skal glimmer på eller alle blomster skal være lilla, fordi det er yndlings farven? Så hvis du ikke allerede sidste år fik foræret din mor en plakat, så er det med at få tændt printeren. Sæt evt. den færdige plakat i en ramme inden du giver den i gave. Og husk at hygge dig mens du farvelægger. Lav en god kop te, tænd for musikken og afsæt nogle timer til projektet. Det kan nemlig være ren terapi at farvelægge.

farvelæg illustration til mors dagmalebog gratis print selv til morsdag

Et lille tip:
Har du små børn kan du selv printe plakaterne ud og lade dem tegne ovenpå illustrationen, de bedste gaver er jo nogle gange dem man selv tager initiativ til 😉

illustration gratis print selv til mors dag

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...