7 KREATIVE JULE DIYS

Jeg har samlet hele 7 af mine nyeste juleprojekter til jer. Her er alt fra julepynt, bordækning ideer, julegave forslag og en julesæk.
Jeg håber den sidste tid inden juleaften står på lidt krea tid. Her er i hvert fald mine bud på nemme og hurtige løsninger der ikke kræver det store.

bord pynt til julebordet

DIY TIL JULEBORDET

Vi nærmer os juleaften og jeg giver her et bud på et smukt og nemt dekoreret julebord. Alt du behøver er Form Clay eller Super dough. -Det kan købes i Søstrene Grene eller hobby forretninger.
Tag et smut ud i haven og klip et par grene og evt. lidt pynte grønt. Så er det ellers bare med at trille små kugler af leret og sætte på. Så er der både pynt til tallerkenen og vasen.
Jeg har desuden udstanset nogle runde cirkler af glimmerpapir til at strøg ud over bordet som et sidste lille touch.

Jeg har i samarbejde med Søstrene Grene lavet en DIY video vejledning, som du kan se lige her. -Og hvis ikke du er i julestemning allerede så tror jeg altså du kommer det efter at have set videoen.

grene fra haven med form clay

juletræer af papir og metal tråd

DIY – JULETRÆER I SILKEPAPIR

Søstrene Grene har fået det smukkeste silkepapir med glimmer og sirlige tryk. Det har jeg brugt til at lave disse små juletræer af.
Jeg bruge dem sidste år i en anden udgave i pap på julebordet. Du kan se billederne her.
Juletræerne er også et i samarbejde med Søstrene Grene og der ligger ligeledes en DIY video vejledning samt en gratis print-selv skabelon på deres hjemmeside. Du kan finde det hele lige her.

hobby materialer og skabelon til julepynt

 

billig og nem julepynt

DIY – JULEPYNT MED GOD SAMVITTIGHED

Her er et sødt lille projekt hvor genbrug er nøgleordet. Jeg har gemt og skyllet alle vores mælkekartoner og efterfølgende lavet stjerner af dem.
Stjernerne har en god størrelse og hænger smukt i et vindue. -Netop pga. deres gode store størrelse giver det en rigtig fin effekt.
Mælkekartonerne er klippet op, klipset sammen og malet.
Dette DIY projekt har jeg lavet for Nemlig.com og du kan se hele DIY vejledning i ord og billeder på deres blog, lige her.

stjerner af mælkekarton

lav din egen juletræer af sugerør

DIY – JULETRÆER AF SUGERØR

Jeg har lavet en hel flok juletræer af sugerør. De er meget enkle og det er jeg helt vild med. De tager få minutter at lave og er smukke at hænge både på væggen eller i vinduet.
DIY projektet ligger ovre hos Nemlig.com og du kan se det i en fin lille video lige her.

juletræer af sugerør nem og hurtig julepynt

kreativ bolig indretning med hjemmelavet hænge plante

DIY – HÆNGENDE POTTE SKJULERE

Nu kan du med garanti komme med på plantemoden ved at hænge dine planter op derhjemme. Jeg har gjort det med mini juleplanter, så julehyggen er sikret.
Vi er endnu en gang ude i at mælkekartoner er en genial opfindelse. Den kan nytænkes og bruges i så mange forskellige sammenhænge at jeg aldrig tror jeg kommer til at smide en karton ud igen.
Samtidig er det et genbrugsmateriale og koster jo ingenting. -Da vi alle har dem i den ene eller anden form i køleskabet alligevel. De er iøvrigt en fin og sød lille last-minut-julegave ide.
Du kan finde en vejledning på dem her på Nemlig.com blog. Den finder du lige her.

hænge potte skjuler af mælkekarton

kort holder i trylledej

DIY – POSTKORT HOLDER I SALTDEJ

Du kan lave de sødeste kort holdere i saltdej, lige til årets fineste julekort. Efter jul kan du erstatte dem med andre små kunst kort.
Alt du skal bruge er en portion saltdej, clips og maling. Du finder det hele ovre hos Nemlig.com lige her. -Her ligger min opskrift på saltdej/trylledej også.

kort holdere i saltdej

lav din egen moderne julesæk

DIY – JULESÆK

Du kan på få minutter forvandle en sæk fra supermarkedet til en moderne og smuk julesæk. De store brune poser kan fås i de fleste supermarkeder og det samme gælder grydesvampen der trykkes med. En billig og god måde at få det hele til at se lidt lækkert ud, selvom der er tusindvis af gaver. De kan efterfølgende bruges til ungernes legesager.

Du finder hele DIY projektet og vejledning i ord og billeder ovre på nemlig.com blog. Du kan se dette projekt lige her.

tryk på sæk til boligen

Det var alt for mig her før jul. Kan I alle have en helt fantastisk aften. God jul!

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...