KASTANJE DIY

EFTERÅR OG KASTANJE TID

Det er blevet efterår og ferien er lige rundt om hjørnet. Det er tid til at gå på kastanjerov! Jeg elsker at samle kastanjer, men vil også gerne have et formål med dem. Jeg har lavet min andel af kastanjedyr og sidste år gik jeg i tænkeboks for, at finde en anden måde at kunne bruge kastanjerne på. Her får du mit bud på smuk efterårspynt til hjemmet.

mal på dine kastanjer med posca og guld tusch

Alt du skal bruge er en masse lækre kastanjer fra skoven eller haven og tusher. Posca tusher og deco color er mine favoritter. Du kan købe Posca tusher i mange af landets papir- og hobbyforretninger. Deco color pennen har jeg fra cchobby.dk, og du kan finde den her. Du skal lave et par test først, da det langt fra er alle tusher der kan tegne på den glatte overflade men Deco color kan! Posca kan også men Deco color ligger jeg klart flottest på kastanjens overflade.

diy kastanjer med tegning og grafisk udtryk

Jeg har holdt mig til guld og hvid for at få et helt enkelt og simpelt udtryk. Du kan tegne alt fra lige streger og små prikker til mere avancerede mønstre.

giv dine kastanjer et grafisk udtryk og brug dem som pynt i boligindretningen

Brug de færdiglavede kastanjer som pynt i vindueskarmen, som bordpynt eller saml dem i et glas som jeg har gjort her. De er også fine at bruge som værtindegaver. Put dem i en lille skål med cellofan om og give dem, i stedet for en blomst.

Hav en dejlig weekend..

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...