JULEGAVEIDÉ : ØRERINGE MED CREOLER OG LÆDER

cchobby event

For omkring 14 dage siden var jeg på besøg hos CChobby i Holstebro. Jeg havde en skøn dag med andre kreative bloggere, hvor vi blandt andet fik en rundvisning på deres virkelig store lager, fik set på nye julevarer og tid til selv at være kreative med et hav af cchobbys produkter. Med mig hjem kom en stor goodiebag med alt fra værktøj til glimmerpapir og smykkedele. Sidste nævnte har jeg brugt til denne uges DIY og sammen med en pose læder rester en veninde kom forbi med har jeg lavet øreringe. Jeg synes det er skønt, at have et udgangspunkt for kreativiteten. Det kan være en problemstilling, som man ønsker at løse eller det kan være bestemte materieler man vil arbejde med. Da jeg fik posen med læder rester i hænderne tænkte jeg, at det skulle kombineres med noget fra goodiebag’en. Jeg har for snart et par år siden lavet lignende øreringe i skind, som du kan se i indlægget her. Men de blev alle solgt og jeg fik aldrig lavet et par til mig selv. Så de smukke sorte creoler, der lå i goodiebag’en skreg jo lidt på, at det var nu jeg skulle have mig et par læder øreringe 🙂 De er perfekte til årets mange julefrokoster!
Når jeg nu alligevel var i gang med et par til mig selv, fik jeg også lavet lidt ekstra sæt til julegaver. De er billige at fremstille og meget effektfulde. Det gør jo ikke spor at julegaverne ikke har kostet så meget, så længe der er tanker, kærlighed og personlighed med 🙂

De er super nemme at lave og de rå naturmaterialer er jo fremme både i mode billedet og boligindretningen. Øreringene kræver kun meget små stykker skind hvilket gør dette DIY projekt oplagt at lave ud af rester man ellers ville smide ud.

materialerne der skal bruges til øreringene

Materielaer: Skind eller læder rester –  Sorte Creoler – Hultang eller Screw Punch

Screw Punchen er et værktøj, som jeg er rigtig glad for er blevet tilføjet i kreakassen. Hvor en hultang kun kan lave huller i kanten, kan Screw punch’en lave huller inde midt på et areal og i det hele taget lige hvor man har brug for at lave huller. Der følger 3 hulstørrelser med i købet og de er ret skarpe kan mit skæreunderlag hilse og sige. Det er utrolig vigtigt at man bruger underlag når man arbejder med den.

proces

 

processen, samling af øreringene

 

 

billede af øreringene closeup

mig med øreringene i ørene

 

 

Jeg har på øjemål klippet 15 små stykker læder ud, til hver creol, og lavet hul i toppen. Der kan leges med både form og størrelse og jeg synes den lille variation, som skabes når man klipper uden skabelon giver et fint spil når de sættes sammen i creolen. Jeg har vendt skindet lidt tilfældigt så “bagside” og forside er mikset under påsætningen på creolerne. Jeg tror næste skridt i at få brugt læderet er en halskæde med samme udtryk 🙂

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...