PERSONLIG INDRETNING MED GLAS

alle materialer

Glas er blevet ret populært i indretningen. Især det farvede glas virker til at kommer mere og mere frem. Glas kan også være vandvittig smukt og så kan det virke knap så tungt i sit udtryk. Jeg er blevet ret glad for glas og ønsker mig både flydelod til haven, store glasflasker til hjørnet i stuen, gerne med en plante i og vaser, masser af vaser! Men jeg starter i det små med en fin lille brevpresser. Den er fra Søstrene Grene og koster lige knap 20 kr. På Instagram viste jeg et billede fra et bloggerevent i sidste uge, hos netop Søstrene Grene. Her fik vi heldigvis mulighed for at shoppe lidt også. I kan tro det er inspirerende at få lov til at gennemgå butikken med de andre deltagende bloggere. Kristina med bloggen Labdecor  var faldt over brevpresseren med julemotiv og snakkede om at udskifte motivet. Fantastisk idé! Derfor har jeg nu været i gang med netop det; at give den lille brevpresser en makeover og gøre den til mere morderne helårs pynt.

Alt du skal bruge er: Brevpresser – Super Glue -Det ønskede papir – Limstift -Saks – Blyant

julemotivet tages af

Julemotivet kan nemt tages af glasset og det der sidder tilbage fjernes med lidt opvaskemiddel. Gem motivet, da der bagpå er en blød velour som brevpresseren står på og som iøvrigt giver en fin afslutning.

gavepapir vs akvarelpapir

Udtrykket på brevpresseren bliver meget forskelliget alt efter hvad man sætter under. Til venstre er det gavepapir fra Søstrene Grene og til højre er det en akvarel rest fra dette diy projekt.

den nye cirkel klippes ud

Når motivet er valgt tegnes cirklen fra julemotivet over på det nye papir og klippes ud.

det nye papir limes på det gamle

Udklippet limes ovenpå julemotivet med en almindelig limstift. Til sidst er der bare at lime papiret fast på glasset. Jeg har brugt Super Glue og det skal gerne gå lidt stærkt fra det puttes på glasset til papiret sættes på. Jeg undgik ikke helt luftbobler i min. Men jeg synes kun det giver lidt ekstra spil, da luftboblerne skaber nye spejlinger. Det er straks værre hvis du for eksempel ønsker at bruge et portræt. Der er det måske smart at bruge en lim der ikke tørre på 2 sekunder, så evenutelle luftbobler kan nå at glattes ud. Jeg er rigtig glad for resultatet og synes den er blevet meget personlig i kombinationen med det hjemmelavede papir. De kunne også være en fin værtindegave eller julegave 🙂 Tiden nærmer sig jo!

brevpresseren på skrivebordet

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...