STRING ART / HAMA OPHÆNG

perler og string art rod på bordet

Jeg har kombineret string art og perleplader. Det er endt ud i nogle ophæng som synes passer rigtig fint ind i den nordiske juletrend der stadig hersker. Deres lethed og gennemsigtighed gør dem rigtig smukke både på stuegranen og i vinduet. Jeg kan sagtens forestille mig et helt juletræ, hvor de traditionelle julekugler erstattes med disse. Utraditionelt og alligevel ikke. Jeg er en sucker for december, juleknas, dims og pynt. Men jeg kan alligevel ikke få mig selv til at pynte rundt før vi rammer 1. advent. Men ophængene her, synes jeg faktisk er ret juleneutrale og kan sagtens pynte i efteråret. De kunne også være smukke på gaver og i juledekorationer. Mulighederne er mange, også i form, farvekombinationer og string art mønstre.

hama perler sættes på perleplader

materialer - garn -saks - perler - nål

 

 

Vejledningen til string art ophængene finder du i min bog “Perler med Gabriella”, som kan købes i landets boghandlere og lånes på biblioteket.

 

ophængene hængt op

ophæng stylet med en stuegrand og lidt fra kreabordet

string art ophæng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

36 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...