EN 2-MINUTTERS DIY

de to genbrugsfundJeg forstår ikke, at jeg ikke har lavet dette lille trick for flere år siden og det er også derfor denne lille bitte DIY har fundet vej til bloggen. Der er garanteret flere som mig derude, der bare ikke lige har tænkt over hvor nemt det er at skifte udtrykket. Det gælder jo hele vejen rundt. Krydderier, mel, sæbe, opvaskemiddel, shampoo osv. Der er måske mere der kan trænge til en lille forvandling? Her kan du i hvert fald se min.

Jeg elsker at indrette med en god blanding af genbrugsfund og hjemmekreerede ting. Et par af de nyeste fund er marmor plade og bræt ovenover. Skærebrættet i træ er ved at være et par år gammelt,  er hjemmelavet og noget man kan se lidt nærmere på her. Nu hvor vi er flyttet, ville jeg gerne have olierne til at stå på køkkenbordet frem for at være gemt væk i et skab som i den tidligere lejlighed. Jeg synes det er skønt, når et køkken lever og giver et indtryk af at blive brugt. Det er lidt lige som at se alle de slidte og farverige pensler i kreakontoret. Det er inspirerende. Derfor skulle den grønne marmor bruges til at holde styr på olier og eddiker.

før billedeMen det er som om det hele falder lidt til jorden når rapsolien på budget rammer marmor pladen..

materialer

Man kan meget hurtigt og billigt få en fin olieflaske. Alt der skal bruges er en dymo og en flaske. Min er fra CChobby og indeholder 1 Liter. Det er nemlig vigtigt, at en nyindkøbte olie kan være i den nye flaske. Så jeg ikke skal have en kvart olie til overs der skal opbevares et andet sted i køkkenet.

proces dymo laves

Vask flasken, hæld olien i og sæt dymo på. Nemmere bliver det ikke.

efter billede

zoom på etikette og den nye olieflaske

16 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...