FORMLAND OG EN LYN KONKURRENCE

eckmann studio plakat

På torsdag skydes Formland UPgraded messen i gang. 4 dage fyldt med inspiration, spændende foredrag  og lækkert design. Jeg var også afsted i foråret, men denne gang bliver det noget ganske særligt. Jeg har nemlig teamet up med fantastiske Eckmann Studio om trendzonen #thebluegoldstudio. Området er indrettet som et fotostudie,  fyldt med fotobaggrunde og lækkert design står klar til at blive omdannet til smukke stilleben. Her kan du få lov til at arbejde med et udvalg af udstillernes produkter og sammensætte dit eget stilleben.  Hver dag vil der kører en konkurrence hvor dagens bedste billede præmieres.  Alle 4 dage vil der være nye spændende bloggere at møde og vi samles om et stort indbydende kreabord. Her har du mulighed for selv at være kreativ og give dit stilleben et personligt twist.  Vi giver nye ideer til den personlige indretning med egne kreationer og deler tips og tricks om blogging og styling. Så har du allerede billetten til Formland, så kom forbi og mød os i Hal K!

Derudover er der et lækkert program med foredrag og oplæg. Du kan fx komme på workshop med  madbloggeren Ann-Christine, der står bag valdemarsro.dk. Gå i køkkenet  med Den Store Bagedyst vinder Annemette Voss. Tage til foredrag med Sebastian Wrong, Mads Arlien-Søborg & Rofl Hay eller hvad med at komme lidt på forkant og tage til trendforedrag 2015 eller høre hvad der sker i Johan Bülows lakridsunivers. Jeg er allerede nu en smule stresset over alt det jeg med garanti ikke kan nå :-). 

..Sidder du nu og tænker øv, jeg kan jo ikke komme med, fordi det er en lukket messe kun for interiør- og designbranchen samt presse ;-). Fortiviv ikke, for du kan nemlig vinde 2 x entré billetter til Formland i Herning. Hurra!
Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg og så er du med i konkurrencen om en billet til dig og en ledsager. Billetterne kan bruges alle dage fra d. 14. august – 17. august i tidsrummet 09.00-18.00, så du vælger selv om I vil afsted torsdag, fredag, lørdag eller søndag.  Jeg finder en vinder om 4 dage, mandag aften d. 11. august.

Jeg kan slet ikke vente med, at kører mod Herning med bilen proppet med noget der minder om 30 kg kreamateriale fra CCHobby! Jeg har selvfølgelig kameraet med og vil vise de allerbedste guldkorn fra messen her på bloggen. Derudover vil jeg under messen løbende rapportere på Instagram @frkhansendk, så smut endelig forbi og følg med. Til allersidst vil jeg rigtig introducere #thebluegoldstudios stærke bloggerteam:

billeder af bloggerne

Mette – Monsterscircus                                        Pia- Byblikfang                                         Lisbeth – LeizyB                     Camilla Marie, Tatiana og Mette –  Homesick

 

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder
Så er der fundet en vinder af de 2 billetter og det er Julie der i denne omgang får muligheden for at opleve Formland Messen! Stort tillykke og tusind tak til alle jer der nåede at være med i lyn konkurrencen 🙂

 

Frontbillede lånt fra Formlands blog

26 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...