KREADAG

kreabordis i papirbåde i papirkreabord in actionudekøkken med beton vaskbeton vask tæt på

I lørdags havde Blåmejsen og Dollsanddarlings inviteret til kreahygge i Galleri Trangbæks hyggelige lokaler i Viborg. Det blev en fantastisk dag  og der blev både snakket, snacket, knipset billeder og klippeklistret. Det er første gang at jeg har mødtes med andre bloggere privat. Jeg har en naturlig afstand mellem bloggens identitet og min egen. Derfor er det altid mærkeligt at blive koblet sammen med bloggen udenfor skærmen og tastaturet. Det er et fint gemmested 😉 Men måske jeg skulle kravle lidt ud engang i mellem, for det ér jo bare skønt at mødes med krea-bloggende-damer, der deler samme interesse som en selv. Mejse havde taget de fineste is-skabeloner med, hvilket endte ud i et helt menukort af is! Skabelonen finder du lige her og vejledningen til de små origami både kan du finde her.

…Og se så lige et udekøkken! De rå traller er forvandlet til køkkenbord, mens vasken er i beton og posens mærker synlige efter en helt simpel støbning. Jeg får virkelig lyst til udeliv og krydderurter!

Relateret indlæg

9 comments

 • JA du skal kravle meget mere ud af skærmen, jeg vil nemlig rigtig gerne se dig igen 🙂 Sød, sjov og fin du er – og så har du mange gode observationer og meninger, det kan jeg godt lide!
  Dine billeder og lækre og lyse, dem har jeg glædet mig til at se! -, altid sjov at se glimt fra noget, hvor man selv var med 🙂 Endnu engang tak for sidst – kh Mille

  Reply
 • Jeg tror min første hilsen blev slugt af dit s p a m filter ( spændt på om denne også gør;-/) Jeg oplever det tit på wordpress kommentarfelt, det er lidt underligt..
  Det er så sjovt at se billeder fra et arrangement hvor man selv har været med. Dine billeder er altid så lækre og lyse Gabriella – det var en super go dag. Jeg håber vi ses snart igen, det var hyggeligt.
  Go dag til dig 😉

  Reply
 • Hej.
  Den er superflot – din betonvask 🙂
  Har du lyst til at forklare hvordan du har støbt den ?
  Jeg er selv igang med udekøkken 🙂

  Vh Lone

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...