DIY – NØGLERING

materialer: endestykker, snor og nøgleringestep by step- knude bindingmontering og påsætningde færdige nøgleringenøgler i den nye nøglering

Jeg har været i gang med at friske nøglebundtet op. Det er efterhånden 2 år siden at Hay kom med deres fine bud på en nøglering, og lige siden har jeg ville gøre dem kunsten efter. Her er resultatet endelig. Jeg synes idéen om at bruge et helt klassisk knob er skøn. Udtrykket kan ændres alt efter hvilken type snor der bruges. Jeg har brugt en lidt neutral grå snor med masser af struktur og en kombination af neon gul og kobolt blå. Den med neon er lavet blot ved at lægge snoren dobbelt.  Neon nøgleringen skal bilnøglen sidde i, så burde den aldrig kunne blive væk igen 😉 Hvis du selv vil i gang er det nemt og alt du skal bruge er:

Snor (ca. 5-7mm i diameter og ca. 50 cm lang)
Nøgleringe (mine er i guld og kan købes her)
Endestykker (mine er i guld og kan købes her. Psst.. de er på tilbud)
Kontaktlim (Super Glue fra Loctite er ret god synes jeg)

De fine knob ligger utrolig godt i hånden, hvilket jo sådan set er meget rart, når man jo har sine nøgler i hænderne mange gange i løbet af dagen. Jeg glæder mig til at tage dem i brug og jeg synes, at det knap så feminine udtryk er rart til en afveksling. Helt ubevidst har jeg det nemlig med at lave tøseting. Du kan fx se min tidligere nøglering i indlægget her 😉 Men denne her kan jo koges ned til en helt enkel nøglering ved hjælp af lidt  sort snor og nøglering og endestykker i sølv.

 

Relateret indlæg

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...