SOMMERFUGL – DIY

HAMA perler er noget alle kan gå til, store som små og om man er mere eller mindre kreativ, så er der nogle enkle og simple systemer. For mig er det en af de hyggeligste og mest afstressende krea beskæftigelser. Men gang på gang løber jeg panden mod muren i perleland. For selvom der er meget inspiration at hente på både Instagram, Pinterest og i diverse små perlehæfter. Så mangler jeg noget at bruge perlepladerne til. Noget nyt, som også gør at jeg gerne vil have perlepladerne synligt i hjemmet efter de er lavet. Jeg har aldrig været fan af den kreative proces for dens egen skyld. Misforstå mig ikke, jeg vægter processerne utrolig højt og det er dem jeg elsker allerhøjst ved det kreative fag. Men nogle er af den mening, at denne proces er nok i sig selv og resultatet er mere eller mindre irrelevant så længe vejen dertil er sjov. Det synes jeg er en spændende og meget potstiv indgangsvinkel. Jeg har bare lært med tiden, at det ikke er min holdning 🙂
Hvis processen kan være lærerig, spændende og betydningsfuld. Hvorfor kan resultatet så ikke også være det? Jeg stiller i hvert fald, mere eller mindre ubevidst, det krav til mig selv hver gang jeg går i gang med noget… Nå, det var måske lige lovlig meget snak omkring den kreative proces, når vi nu snakker om at lave en perleplade 😉 Men det jeg gerne vil frem til er, at jeg er begyndt at gå lidt på opdagelse i HAMA perlerne og hvad de kan bruges til og denne gang er det blevet til et 3D ophæng.
Jeg har lavet en sommerfugl med inspiration herfra og har så efterfølgende justeret i både udtryk og form. Du kan bruge vejledningen ovenfor hvis du har fået lyst til at lave dit eget ophæng. Efter strygning har jeg samlet den og hængt den op i en grøn muresnor og med en træperle på midten. (-Vær forsigtig når du samler den, da vrid i de forkerte retninger kan få perlerne til at knække fra hinanden.)
Jeg håber, at I vil være med i kampen om at finde nye måder at bruge perlepladen på og kig eventuelt forbi de tidligere indlæg hvor du kan finde en DIY på en uroen flagranke og en lysestage i HAMA perler.
Du er altid velkommen til at følge med på mit HAMA moodboard på Pinterest 🙂

4 comments

 • Jeg er selv blevet bidt af en gal hama-perle, men har det ligesom dig: Hvad kan jeg bruge dem til? Jeg tror dog så småt jeg er ved at knække koden 🙂

  Din sommerfugl er virkeig fin, mere HAMa fra din hånd 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  Reply
  • Hvor dejligt Michelle-Marie(!), jeg er langt fra at have knækket den endnu 🙂 -Så er en smule missundelig 😉 Jeg var sent om at hoppe med på Hama-vognen, men når først man er dér, hopper man jo ikke sådan lige af 😛
   Hav en dejlig aften og tusind tak!

   Reply
 • Den er bare rigtig fin 🙂 Og dejlige farver.
  Jeg er helt enig og står tit i samme situation som dig. Man vil gerne lave fine ting i hama-perler, men hvad dælen skal man lige bruge dem til… Modsat dig vægter jeg dog tit den kreative proces højere end det færdige resultat, men der er altså stadig grænser for hvor mange perleting man kan lade ligge og flyde i skufferne derhjemme 🙂

  Reply
  • Haha ja ikke. Der er nemlig nogle usynlige kvote regler for hvor mange perleplader man må have hængende 😉 😉
   Dejligt du kan dykke ned i processerne og jeg håber at der kommer en masse nye idéer til perlepladerne, så vi kan fortsætte perleriet 🙂
   Hav en skøn aften og tusind tak Pernille!

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...