FRA BLOGSPOT TIL WORDPRESS

fotostyling workshop

bloggeren bag eclectric trends taler om moodboards

fermliving kagebord på scandic hotel i sydhavnen

1 Fotostyling workshop med April and May / 2 Gudy Herder fra Eclectrictrends fortæller om at skabe moodboards  / 3 Kagebord fra Ferm Living

Sidste uge endte med at blive helt uden indlæg og skylden giver jeg gerne videre til WordPress! 😉 Det er ikke lutter lagkage og nemme HTML koder at få flyttet alt indhold og trafik fra Blogspot til WordPress. Flytningen skyldes blandt andet, at I er så mange søde mennesker der har lyst til at følge med. Det giver mig en masse energi og gør, at jeg sætter større og større krav til bloggen. I takt med vokseværket er det vigtigt for mig, at have et fleksibelt og funktionelt system der giver muligheder i stedet for begrænsninger og netop derfor har der været store flyttedag. Jeg håber at I synes lige så godt om bloggens nye ansigt som jeg. Nu glæder jeg mig bare til at blive lidt mere dus med det nye system og så har jeg mange flere DIY projekter og inspirations indlæg klar inden længe 🙂 Indtil da er her lidt billeder fra The Hive 2014, som er en skandinavisk blogger konference der i år blev afholdt i København. Her var oplæg og workshops over 2 dage, der alle havde til formål at inspirere og optimere bloggere og deres arbejde. Det er altid rart at komme lidt væk fra skærmen og møde andre bloggere og samtidig få inputs omkring bloggeriet. Man kommer jo nemt til at sidde og have en masse lange samtaler med sig selv.. Så det var et frisk pust og mon ikke det også vil smitte af herinde. Det håber jeg!

Relateret indlæg

No related posts found.

5 comments

 • Det lyder spændende med The Hive! Synes din blog ser skide godt ud 🙂 Jeg har overvejet at flytte til wordpress flere gange, men kan ikke helt overskue HVOR bøvlet det egentlig er?! Synes du det var meget bøvl? 🙂

  Reply
 • Hmm.. Ved ikke om det er med vilje, men der mangler lidt sådan en “underret mig” knap. Jeg synes også jeg har set den ved WordPress bloggere, men nu bliver jeg helt i tvivl?! 😀

  Reply
 • Tusind tak Pernille! Jeg har heldigvis lidt hjælp med på sidelinjen. Men der findes meget hjælp at hente på nettet. Jeg må indrømme at jeg synes det har været ret bøvlet og tidskrævende at få alt med over… Desuden ryger der en del trafik i overflytningen som jeg ikke helt har fundet ud af hvor stammer fra. Så lige i starten er det ikke særlig skønt 😉 Men regner stærkt med at det hele vindes igen 🙂
  Og tusind tak for påmindelsen!! Sådan en skal jeg jo have! 🙂 Det er svært at have overblikket når man står midt i flytteriet 😉
  Hav en dejlig aften!

  Reply
 • Går også og drømmer om at få flyttet min blog over på wordpress.
  Der er bare virkelig mange ting jeg skal sætte mig ind i, har aldrig været den store haj til programmering. Men det går da stille og roligt fremad.
  Den blog er blevet meget mere rolig, så det er billederne og indlæg der er i fokus nu.

  Reply
  • Ja det tager tid gør det! Håber du en dag tager springet. Jeg tror, som mange andre også siger at det er et rigtig godt spring at tage 🙂
   Og tusind tak, det er rigtig skønt at få lidt feedback.. Det kan jo være svært at se, når man sidder med hovedet i det 🙂
   Hav en dejlig lang weekend 😉

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...