DIY – ØRESTIKKER

tandstikker og neglelakskærebræt og tandstikkerlim og tandstikkerneglelak på tandstikkeren håndfuld færdige øreringezoom på øreringeæreringene i ørene

Accessories er fantastisk og især smykker er lidt ligesom sko. Man kan aldrig få for mange! Jeg er speciel vild med den tendens der har været inden for de små ørestikker. De sidste par år er der kommet så mange fine frem i geometriske former og forskellige metaller. Jeg har gang på gang kastet mig ud i den ene forelskelse efter den anden… Og når jeg står med ting jeg synes er lækre får jeg jo lyst til selv at prøve kræfter med det. Det har bare været svært at finde en indgangvinklen der ikke kræver specielt udstyr og et halvt smykkeværksted. Men nu har jeg fundet en måde, og endda en meget billig en; Tandstikker og neglelak 😉 Jeg synes resultaterne er blevet rigtig fint og de har da også allerede høstet søde kommentarer. Så det er bare med at komme igang:

Alt du skal bruge er:

Tandstikker – Ørestikker – Neglelak – Kontaktlim – Hobbykniv – Lineal -Sandpapir

Skær tandstikkerne ud i de ønskede længder og slib dem forsigtigt med finkornet sandpapir. Lim dem sammen og slib evt. lidt igen for at opnå en skarp kant der hvor tandstikkerne ligger vandret. Laker dem med neglelakken og giv dem gerne 2 til 3 lag. Husk at lade dem tørre godt imellem hvert lag lak. Lim ørestikkerne på bagsiden og når de er tørre er de klar til brug.

Ønsker du at lave det mørkegrå par skal der skæres tandstikker i målene 10mm, 12mm og 15mm, mens dem med glimmer kræver tandstikker i målenen 11mm og 14mm.

 

24 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...