DIY – HÆKLET BUTTERFLY

hæklet butterfly til mænd

syæske med indholden købt butterfly og en hæklet butterflymontering af hæklet sløjfe på halsbånd2 hæklet butterfly i striber

Kæresten manglede en butterfly til en fest.. Det skal han jo ikke sige to gange før kreadamen sætter ind 🙂 Jeg kan dog ikke hækle og sendt bud efter kreadame 2, min mor! Hun har taget udgangspunkt i denne DIY, men har dog lavet lidt justeringer i både udtryk og størrelse. Kender du en mand der mangler en charmerende butterfly, så får du her to variationer på en stribet en af slagsen…

Hæklenål 2½
2 restnøgler bomuldsgarn

Butterfly med vandrette striber
Sløjfe: Hækl lm til de måler 24 cm.
Hækl fm, start i 2. m fra nål.
Hækl 24 rk. 3 rækker af hver farve til de 24 rk er nået.
Sy sammen til en ring.
Bånd: Hækl 6 lm, 24 rk fm. Læg båndet omkring sløjfen og sy det sammen

Butterfly med lodrette striber
Hækl 19 lm. Hækl fm, start i 2.m fra nål. hækl 4 striber, af 4 rk, 1 stribe af 8 rk, 7 striber af 4 rk, 1 stribe af 8 rk, 3 striber af 4 rk.
Sy sammen til en ring.
Bånd: Hækl 6 lm, 24 rk fm. Læg båndet omkring sløjfen og sy det sammen

Herefter kan halsbåndet syes… eller du kan, som jeg stjæle halsbåndet fra en anden butterfly. Vi har taget båndet fra en butterfly der allerede lå i skabet.

Hav en dejlig weekend

Relateret indlæg

2 comments

  • De er SÅ fine, virkelig! Har selv givet mig i kast med projektet – har dog et lille problem eller 3, som jeg håber, du kan løse for mig. Er ved at hækle den med de vandrette striber. Du skriver 24 rækker – men jeg ser kun 18?! Hvad gør du med enderne, når du har skiftet farve? Hæfter og klipper af? Og når man skal sy sammen – nogen bestemt måde? Ja, jeg er MEGET grøn på området, så kunne godt bruge et par tips.
    På forhånd mange tak
    Vh Stine

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...