PÅSKE – DIY

Jeg har leget med selvtørrende ler igennem flere år og har altid købt det. Nu har jeg kastet mig ud i at lave det selv og jeg må sige at jeg ærgrer mig over ikke at have gjort det noget før! Det er meget billigere og så synes jeg at det er nemmere at arbejde med og giver et finere resultat.
Du kan finde dette DIY projektet og opskriften på selvtørrende ler i dette nummer af Boligcious Lookbook
Hvis ikke du allerede kender til magasinet, så kan jeg da lige fortælle at det er Boligcious der står bag det gratis boligmagasin som er fyldt med boligreportager, design og DIY projekter… og alle de nye trends og interiørnyheder selvfølgelig! Så der er mulighed for at hente en masse inspiration helt gratis :-). I dette nummer har både Leizy B, Monsterscircus og jeg selv bidraget med en påske DIY. Så klik forbi boligmagasinet her.
Der bliver lidt stille den kommende uge, da jeg er daffet til møbel og designmesse i Milano 😉

Relateret indlæg

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...