EN LILLE MAKEOVER

Den ellers så mørke skænk i vores stue er blevet malet i pasteller og er nu lys og lækker! Det er et helt særligt møbel og fylder halvdelen af vores stue, i den 2-værelset. Men det er her jeg har alle mine krea-ting. Alle skuffer og skabe i den er proppet og stoppet, fyldt med havfærdige projekter, ting der glimter og hvad jeg ellers har skrabet sammen i tidens løb. For et par år siden hentede jeg den tunge skænk i teaktræ hos en ven, der skulle flytte og ikke længere havde plads til den.. (og ja, jeg har det præcis som dig; Hvorfor malede han den dog?!! ;-)). Den sorte farve har aldrig været mig, men alligevel har den fået lov at stå. Det er et af de projekter der har det med at ryge nederst på samtlige af mine to-do lister. Men(!) så kom postmanden med Sadolins nye trendfarver og de passede perfekt til den lille makeover. Pastelfarverne er så fine sammen og de små nuance forskelle understreger hinanden så godt når de står op mod hinanden. Den lækre chokolade farve som skufferne har fået, ville jeg aldrig selv have raget ned fra hylden, men ikke desto mindre er jeg blevet meget, meget forelsket i den og synes den er et skønt og elegant knæk på de lyse pasteller. Det tog 2 påskedage at forvandle skænken og jeg må sige det er som at være flyttet ind i en ny stue. Så står du og har flyttet rundt på de samme vaser og pyntedimser en milion gange uden den store effekt. Så er det med at gå på jagt efter noget der kan males og smutte forbi den lokale malerpusher og købe en favnfuld prøvebøtter i nye lækre farver!
Er du også tosset med pastellerne, kan du se endnu et projekt i indlægget her.

45 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...