FORMLAND 02

Billede 01 + 02: Base212. 03: ?. 04: Ro Collection 05 + 06: Studio ROOF. 07: Anour 08. Gaver fra Badeanstalten og Base212. 09. Au Maison.
Her kommer den sidste portion billeder fra Formland UP/graded. Hvor jeg i det tidligere indlæg viste de rå materialer som marmor, træ og messing er der her lidt mere knald på farverne. Formland var nemlig også fuld af farver og vekslen mellem pangfarver og pasteller var både smukt og meget inspirerede. Boligen anno Formland 2014 (efter min mening altså 😉) er fyldt med godt håndværk og kvalitet, naturens materialer og lyse nuancer tilsat små finurlige og sammensatte farveokspletioner her og der, der alle fortæller små historier. Hvor ordene kontrast, i både form, farve og materialer og sammensætning er nøgleord.
Især Base212 er i sammensætningen og valg af produkter et rent slaraffenland. Ro Collection er et nyt designfirma fra 2013, som jeg bestemt også glæder mig til at se mere til… Og hvis du har 5 minutter synes jeg du skulle bruge dem på at se Studio ROOFs forårs katalog lige HER. En eventyr verden med et nomadisk touch; fuld af skønne farvesammensætninger og lækkert papir. -Jeg er en lille smule solgt! 😉
God weekend

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...