JULE DIY – FILT STJERNER

Lav stjerner af Søstrene Grenes filtkugler.
De fine stjerner har mange anvendelsesmuligheder og kan være et alternativ til det mere traditionelle julepynt. De er knap så julet, hvilket gør at man sagtens kan have dem oppe hele vinterhalvåret og er gode til dem der gerne vil jule lidt, men har svært ved at gå all in på gran, glimmer og gamle nisser 😉 De er skønne på et par grene fra haven eller hængt op i vinduet. Nu skal jeg hverken lægge spisebord til julefrokosten eller juleaften. Men havde det været tilfældet, ville jeg helt sikkert have pyntet med disse stjerner. De er perfekte i små vaser med vintergrene.. -og så er de rigtig skønne som prikken over i’et på julegaverne.
Du skal bruge:
2 pakker af de små filtkugler fra Søstrene Grene
1 rulle kobber tråd fra Søstrene Grene
Stoppenål og tang
Sådan gør du:
Tråd nålen med ståltråden og sæt 12 filtkugler på tråden. Luk cirklen ved at vikle tråden sammen, gerne stramt så filtkuglerne sidder helt tæt. Klip den korte tråd-ende af.
Sæt nu 3 filtkugler på tråden, disse skal udgøre en af de 6 stjernearme. Tråden rulles nu et par gange om tråden i cirklen. Der startes på en ny stjernearm ved at køre nålen igennem den næste filtkugle og gentage med 3 filtkugler.
Er det volapyk? Tror billederne ovenfor er meget nemmere at forstå end mig 😉
Denne DIY er sponsoreret af Søstrene Grene. Idé, meninger og materialevalg er 100% Frk. Hansen

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...