JULESTJERNER MED SPLASH

Søstrene Grene afholder en skøn julekonkurrence på facebook i år. Julen er de kreative hjerters fest, og hos Søstrene Grene elsker de at blive inspireret med flotte julekreationer. Derfor har du nu mulighed for at vinde flotte præmier ved at dele dine julesyslerier. Søstrene Grene vil gerne se dit bedste bud på inspirerende julekreationer. Der er lækre præmier til de 25 bedste julekreationer og hovedpræmien er intet mindre end 10.000 kr! Oven i hatten vil der også blive tilfældigt udtrukket 50 vindere af et gavekort på 150 kr. blandt alle de indsendte projekter.
Sådan deltager du: Lav en kreativ juledekoration, hjemmelavet julepynt eller andet julesysleri med produkter fra Søstrene Grene, og upload et billede af projektet på deres facebook side eller ved at bruge #kreativjulsg + @sostrenegrene på Instagram.
Her ser du mit bud på en julekreation. Jeg er nemlig så heldig at være et af de 8 jury medlemmer der skal kåre året vinderkreationer. Jeg synes det er så spændende og jeg glæder mig til, at skulle se alle de indsendte julekreationer. Hvis du vil se mig og de andre jury medlemmer kan du klikke forbi her.
Julestjerner med splash DIY
 
Du skal bruge: Guirlande strimler og stjerne strimler. Kobber og neon maling, forstøver, vand, snor og en saks.
Placer strimlerne udfoldet på et afdækket område. Bland maling og vand i forstøveren (halv vand halv maling.) Ryst den inden brug og lav gerne et par tests på et papir inden du sprayer på strimlerne. Lad dem tørre og vend dem herefter om og gentag med at spraye den anden side.
Når de er tørre kan du folde dine julestjerner. Ønsker du at lave de flade stjerneophæng, så stopper du blot med at følge flettevejledningen efter alle stjernens sider er lavet (efter billede 8. i vejledningen). Lav et hul, evt. med en hultang hvis du har sådan en og før tråden igennem stjernen.
SÅ ER JULEN LIGESOM SPARKET IGANG PÅ BLOGGEN 😉 -bare vent, der kommer masser af juleidéer og DIY projekter.

26 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...