GIVEAWAY -så er det konkurrencetid!

Nu kan du vinde smukke og lækre perler i samarbejde med BeadsNdrops.dk.
Julen nærmer sig og måske du allerede er begyndt at købe årets julegaver? Jeg er vild med hjemmekreerede julegaver og synes det er skønt både at give og modtage personlige gaver. Er man ikke kreativ helt ud til fingerspidserne eller bare ikke har tiden til de helt store projekter, så er smykker i egne perlekombinationer en fin og simpel måde at designe og skabe små unikke gaver på. Jeg er specielt vild med alle deres kobberperlerne som fås i flere forskellige varianter i BeadsNdrops webshop og sammen med de dushede farver og træperlerne opstår der noget ganske særligt.
I år kommer der i hvert fald både halskæder, armbånd og nøgleringe under mit juletræ 🙂
Nu kan du vinde en pakke med blandede perler og selv lave smukke og unikke julegaver.
Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg!
Der trækkes allerede en vinder om 14 dage, d. 02. december 2013!
 
Klik dig evt. forbi BeadsNdrops.dk og skriv hvilken perle der er din favorit. -Måske de opfylder dit ønske, hvis du er den heldig der vinder en pakke fyldt med lækre perler! -Dette er dog ikke et krav for at deltage i konkurrencen.
TIP: Det kan være grænseoverskridende, at skulle give hjemmelavede gaver. Køb derfor lidt mindre julegaver i år og tilføj en af dine egne kreationer, som fx. en halskæde. På den måde får du taget hul på glæden ved at give ting du selv har lavet, uden det bliver for hjemmelavet det hele 😉
Denne konkurrence er sponsoreret af BeadsNdrops.dk

 

101 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...