VIND LÆKRE FADE FRA KÄHLER

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET
Stort tillykke til Pia med bloggen mum22boys, der deltog med lod nr. 18 og 19.
Jeg får bløde knæer, når jeg ser Kähler keramik! -mon ikke du har det lidt på samme måde?
Jeg synes det er drøn skønt, at jeg i 2013 kan rumstere rundt i køkkenet med mit grønne Kähler fad og tænke på, at ham Hr. Kähler for 174 år siden startede det lille keramikværksted i Kindhestegade, i Næstved. Kähler har netop lanceret deres efterårskollektion 2013 og især de smukke lamper og lækre Botanica urtepotter kommer til at stå højt på ønskelisten i år!
Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde hele 3 ovnfaste fade og skåle til en af jer søde læsere. Jeg har selv modtaget tilsvarende produkter og de har virkelig bragt lykke! Vi har nogle rimelige almindelige og kedelige ildfastefade herhjemme. Når vi har gæster synes jeg ikke ligefrem, at det er en fest at smække dem på bordet. Nu, kan jeg slet ikke vente på, at få spisende gæster. Så jeg kan spankulere fra køkken til stue med mine nye fade i favnen. -På den helt-helt-afslappede-måde og uden stegefedt i håret selvfølgelig. Se, så ér der fest!!
Vil du også være lidt lækre, når du sætter ovnfaste fade på bordet, så er det nu  😉
Du kan nemlig vinde 3 valgfrie ildfaste fade og skåle fra Kähler Designs smukke Mano serie: For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til indlægget her og fortælle mig hvilke farver du ønsker at vinde. Du finder serien HER.
OBS: Det eneste du ikke kan vælge er skålen med låg.
Ønsker du at kaste et ekstra lod i puljen kan du dele konkurrencen enten via bloggens facebookside eller via din egen blog (brug gerne øverste billede). Husk at skriv hvilket medie du deler på 🙂
Sidste chance for at deltage er d. 30. september
Psst! Har du liket Kähler på facebook? -Her er løbende konkurrencer og tips om nyheder og rabatter og på Instagram finder du masser af inspiration.

Denne konkurrence er sponsoreret af Kähler Design. Ord, meninger og billeder er selvfølgelig 100 % Frk. Hansen 🙂

Gevinsten sendes til danske adresser.

212 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...