EN LILLE FORTSÆTTELSE…

Måske du husker indlægget for 14 dage siden? -Hvis ikke, så kan du se indlægget her.
Jeg har denne gang brugt Form Clay i stedet for Silk Clay. Princippet omkring det selvhærdende ler er den samme… der er blot tilføjet en effekt med små perler, som er indkapslet i leret. Jeg har lavet en fin lille buket, der nu pynter i soveværelset. Her er der ikke så meget knald på farverne og jeg synes, at den pink farve giver det hele lidt mere liv.. -og så holder de sig jo evigt smukke 🙂
Hvis du ønsker at lave din egen buket, så kan du finde vejledningen her.
De to træhuse er også frisklavet fra træværkstedet. De er store, helt enkle og lavet af et stykke resttræ. Det eneste der er brugt er en rundsav og sandpapir.

Mens jeg var igang fik jeg også lavet et par øreringe i leret. De ligner ganske meget de lakridser med krymmel på, som ingen gider spise i en pose lakridskonfekt (…eller er det bare mig). 🙂

CChobby har været så søde at sponsorere Form Clay til dette indlæg. Valg af produkter, meninger og idéer er selvfølgelig stadig 100% Frk. Hansen

27 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...