DIY KORK UR

Kork er bare rigtig svært, at komme udenom efterhånden. Materialet er dog ikke særlig nemt at arbejde i og det kan være en næsten umulig opgave, at skabe noget selv til hjemmet i det drilske materiale. Jeg synes dog uret er en fantastisk løsning og mulighed for at få det ind i indretningen på gør det selv måden. Korkuret har uendelige muligheder når det handler om dekoreringen. Jeg har lavet 5 forskellige; tre med stickers, en med maling og en i ren kork. Som I nok kan se er det den rene kork der vandt plads herhjemme… Men muligheden for at skifte udtryk nemt og hurtigt skal nok betyde det snart bliver forvandlet endnu en gang… Og eftersom urværket kan købes for 30 kr, så er det ikke en dyr omkostning at få sig et nyt ur.
Det eneste du skal bruge er:
1 urværk (Dette koster 30 kr.)
1 bordskåner i kork
Hobbykniv
Sandpapir
Boremaskine
Evt. akrylmaling, stempler og stickers til dekorering
Fremgangsmåde:
Først findes midten af bordskåneren og markeres med en prik.
Bord forsigtigt et lille hul i pladen, så det passer til skruen i urværket der skal igennem og hold på pladen.
Udhul et stykke af bordskånerens bagside med hobbykniven, så der er plads til urværket. Denne del kræver lidt tålmodighed. Arbejd forsigtigt frem og veksel gerne mellem hobbykniven og sandpapir for at nå en tykkelse, så urværkets møtrik kan skrues på. -prøv dig frem.
Ønsker du at dekorere dit ur gør du det før urværket skrues fast. Jeg har prøvet mig frem med både kobbermaling og stickers. Uret kan få utrolig mange udtryk og lav evt. flere forskellige, som du kan skifte i mellem alt efter årstid og boligmode 🙂
Urværk og kobbermaling er venligst sponsoreret af CChobby.dk. Idé og ord er 100% Frk. Hansen 🙂

21 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...