DIY – INTERIØR

Efteråret er lige rundt om hjørnet og haven bliver snart brun og kedelig. Så det må være tid til at vi laver vores egne blomster! -Desuden er disse både billige og meget nemme at holde (høhø).
Silk Clay er selvtørrende modellervoks, som har den egenskab at det ikke krymper i hærdningfasen. Leeret henvender sig mest til børn og er et fantastisk lækkert og let materiale at arbejde med. -Jeg synes dog det er synd, at os voksne ikke leger med og jeg vil derfor lave en lille række DIYs her på bloggen med Silk Clay’en  🙂
Det eneste du skal bruge er Silk Clay og et bundt grene fra haven eller skoven. Herefter er det bare at trille kugler og sætte dem på grenene. Jeg har brugt Silk Clay brun og Silk Clay gul og blandet mig frem til en karryfarve. De mindste bøtter koster 20 kr. stk. på CChobbys hjemmeside, og der er rigeligt til dette projekt i en bøtte. Jeg har lavet to varianter og når de laves på to forskellige typer grene bliver udtrykket vidt forskelligt. Når du har lavet dine blomster er det vigtigt, at de får lov til at tørre i 24 timer. Lad dem tørre i vasen og sørg for, at Silk Clay’en ikke er i kontakt med noget når det tørre. Det vil nemlig sætte aftryk i leret.
Så næste gang det er regnvejr, er det bare med at gå i krig med Silk Clay leret.
Dette indlæg er sponsoreret af CChobby, men idé og ord er selvfølgelig 100 % Frk. Hansen 🙂

 

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...