COLLAGE DIY

Jeg har længe ønsket at komme i gang med at klippe klistre, men har bare ikke lige fået taget mig sammen. Nu er jeg kommet igang og har fundet mig et godt benspænd; Nemlig kun at bruge et magasin pr. collage. Det kan hurtigt blive meget omfattende, at sortere og finde skønne prints. -Og for mig dukker der hele tiden noget endnu bedre op og så ender jeg med at sidde i en bunke af alt for mange muligheder. Så nu har jeg prøvet kun at sidde med ét blad. Her rev jeg de sider ud hvor der var lækre farver, fine prints og motiver. Herefter gik jeg ellers igang med saks, standsejern, lim og stickers. Det tog ikke lang tid, når udvalget var begrænset. Jeg skal helt sikkert have lavet mange flere, for det er virkelig en skøn efterårs aktivitet; at sidde indedøre med te og udklip. Så hold øje med gratis magasiner og snup et med hjem næste gang du er ude at handle. På den måde koster det næsten intet at kreere kunst til væggene derhjemme. Brug dog gerne noget lækkert papir som baggrund for din collage. Mit er akvarelpapir på 180 g.

Psst. Har du husket at deltage i bloggens konkurrence, hvor du kan vinde 3 fade fra Kähler?

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...