SMUKKE SMYKKER MED KOBBER

Jeg har lavet lidt øreringe i kobber og sarte farver. Det er skønt, at komme lidt væk fra neonfarverne og lave noget nyt. Efteråret synes jeg allerede lurer rundt om hjørnet og jeg er sikker på disse farver skal med i mit efterår 🙂 Den sarte lyserøde og nuancerede grå bliver endnu lækre med lidt kobber.
Jeg synes vi skal gå vinteren i møde med smukke smykker og her kommer en DIY, så vi kan blive vinter-smækre… -Er det fortidligt, det her vinter snak?!
De sidste dages vejr har bare gjort, at jeg allerede nu tænker over hvad mandelgaven skal være i år…?!
Det endte med, at blive en halv stor portion jeg fik lavet og jeg tænker at de kan blive fine som værtindegaver. Mulighederne med kobbermalingen er jo uendelige og jeg har lavet flere forskellige versioner.. Måske du vil fortælle hvilken der er din favorit?
Hvis du selv vil i gang skal du bruge:
Malertape/Maskingtape
Pensel
Sekundlim
Udstiksform, mit er 12 mm
Evt. Lak
Start med at rul et stykke cernit ud til det er et par millimeter tykt. Udstik cirklerne og bag dem i ovnen ved 130 grader i ca. 15 minutter. Når de er afkølet kan du sætte maskingtapen på. Sørg for at det slutter helt tæt. Kobbermalingen er super lækker at arbejde med og trods en gammel stiv pensel lagde den sig rigtig fint på cerniten. Jeg gav dem 2 lag maling og lod dem tørre indimellem. Når malingen er tør kan de limes på ørestikker og ringe. Har du noget spray lak i huset, så giv dem endelig en gang lak også.
Creativ Company har været så søde, at sponsorer materialerne i denne DIY. Ord, idé og materialevalg er 100% Frk. Hansen 😉 Jeg har kun positive erfaringer med CChobby og har handlet der igennem mange år efterhånden… Jeg er derfor meget taknemlig for at de takkede ja, til at sponsorere nogle af bloggens DIYs. Jeg glæder mig til, at kunne vise jer flere kreaprojekter i den nærmeste fremtid, end der måske ellers havde været råd til! -Ja, så fik I lige den med, jeg er flad! Shh.. 😉

37 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...