PLEXI ÆSKE – DIY

En lille fortsættelse på sidste indlæg. Jeg har  denne gang re-designet en plexiglas æske fra Søstrene Grene. Fremgangsmåden er den samme, som jeg brugte til at lave krukken. Vejledningen finder du her.
Eneste forskel er, at jeg i plexiglasset lavede hul med en varm stoppenål. Først markerer jeg midten af låget, hvor perlen skal side. Herefter varmer jeg en stoppenål op under et stearinlys i få sekunder og stikker den igennem låget. Det lugter en lille smule.. -Så kan det lade sig gøre, så gør det gerne udenfor eller for åbne vinduer 🙂
Æsken er en del af en gave til en veninde og jeg har pakket gaverne ind i silkepapir fra Tiger og dots fra Søstrene Grene.
-Ja der er måske gået tøsefarver i den her hjemme.. Læg mærke til at neglelakken matcher alt det andet 😉

 

Relateret indlæg

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...