NOGET OM STREGER

Lige for tiden er jeg ret fascineret af den hollandske kunstner John Franzen. Han gør noget ret utroligt. Er der noget der får mig til at jokke bremsen i, så er det når jeg ser folk der kan skabe, ud af næsten ingenting. Det kan han! John laver de mest komplekse billeder bare ved hjælp af lige streger. Serien af tegninger hedder “Each line one breath”. John F. fokusere på linjen og trækker den menneskelige streg frem og lader fejlene blive til kunsten.

Jeg tror, at når jeg får en halv dag uden planer. så skal jeg igang med at tegne streger. Det må da være helt mediterende… Hans fremgangsmåde er, at hver streg skal følge den forriges karakteristika. -og så ellers bare tegne derudaf indtil papiret er fyldt. Og så er det selvfølgelig strengt forbudt at løfte pennen midt i en streg.
Jeg tror det kræver en pokkers masse tålmodighed.. som jeg ikke har fået købt mig endnu.
Men hvad siger I? -skal vi prøve at tegne lidt streger? 🙂
Vil du se mere og læse mere om John F. så kig forbi hans hjemmesiden her.
Alle billederne tilhører John  Franzens

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...