DIP DYE DIY

Endelig fik jeg kastet mig ud i dip dye! Jeg har længe ledt efter noget at kunne dyppe og da min mor kom slæbende med dette storskralds vidunder var det jo perfekt. Her i Aarhus er storskrald et hit. Alle har langt til genbrugsstationen og mange foruden bil og derfor stilles det ud på gaden, så storskrald kan tage det med. Jeg har aldrig oplevet, at noget af det jeg har stillet ud rent faktisk har stået længe nok til at blive hentet af storskralds-teamet. Det er da en dejlig tanke 🙂
Jeg har brugt almindelig akrylmaling.. Det giver nogle begrænsninger. Jeg ville foreksempel gerne have “dyppet” noget af ryglænet, men jeg var bange for det måske ville smitte af på tøjet eller hurtigt skalle af.. Derfor endte det med at jeg dyppede benene i stedet. Jeg tillod mig også at bruge akrylmaling fordi stolen skal stå i soveværelset og mest bruges til tøj. Ønsker du at male ryglæn eller spisebordstole vil jeg anbefale dig at bruge træmaling.
Fremgangsmåde:
Rengør stolen grundigt og gerne med en smule grundrens.
Jeg målte op til den ønskede højde og satte tape omkring benene. Herefter blandede jeg farven og gik i krig med penslen. Jeg endte med at give dem 3 lag og lod dem tørre helt før jeg gav dem næste lag. Tapen tages af efter sidste tørring. For at undgå malingen smitter af på gulvet, har jeg udstyret stolen med filtdutter fra Tiger.
Den nye stol står nu i soveværelset.. -Og selvom den lynhurtigt kommer til at være overdynget af tøj, så vil benene da stadig kunne ses 😉

23 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...