NY OPBEVARING

Jeg har fået pimpet en lidt kedelig krukke jeg fandt til formålet, i min lokale genbrug. Jeg har brugt klistermærkeark fra Søstrene Grene (se sidste indlæg her) i neon pink. Der findes mange muligheder og har du fx. ikke lige kork liggende, så brug evt. en rest tapet eller andet mønstret papir. -Brug det du har i huset 🙂 Jeg er blevet ret glad for resultatet og den skulle egentlig have været en del af en gave til en god veninde.. Men nu kan jeg altså ikke give slip på den :-/ Lidt grisk og pinligt! Så nu står den altså i stuen. Ups! Jeg skal helt sikkert på jagt efter flere krukker! Eftersom de er ret billige at lave, synes jeg de er perfekte at give gaver i. -eller som værtindegave måske. Hvis altså ikke man kommer til at beholde det hele selv… Shh.
Hvis du selv vil i gang skal du bruge:
-En krukke
– Klistermærkeark eller hyldepapir. -Det er bare meget nemmere med noget der i forvejen klistre, så man slipper for at lime 😉
– Saks og blyant
-Boremaskine eller noget skarpt
-En rest kork, tapet eller lign.
-Lædersnor eller muresnor
-En mellemstor perle
Tegn på bagsiden af klistermærkearket rundt om låget og klip det ud.
Mål diameteren på låget og find midten så du kan lave et hul igennem. Jeg brugte det der var nærmest; en lille stjerneskruetrækker 😉
Sæt forsigtigt klistermærket på låget og glat evt. luftbobler ud undervejs.
Klip eller udstands et lille stykke kork og lav et hul i midten. Jeg brugte en stoppenål.
Klip et stykke lædersnor og bind en knude på midten før det føres gennem hullet.
Sæt perlen på, bind endnu en knude og klip evt. det overskydende snor af.

 

21 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...