KLISTER-KÆRLIGHED

Jeg kom sørme lige til, at gå i Søstrene Grene i dag.. -Og sikke en fest det blev! Min mor, som var shoppepartner, stod noget skeptisk og gloede på en ret ophidset og febrilsk kvinde (red. mig), der flåede klistermærker ned fra hylderne. Det kostede jo ingen penge!
Klistermærkerne fås i flere former, dog kun neon, men til genglæd helt op til A4 størrelse.
Jeg ragede lidt af det hele til mig og glæder mig især til at gå i krig med de store ark, der har så mange anvendelsesmuligheder. Jeg regner med at lave et par små DIYs i løbet af næste uge!
Smukke notesbøger, mapper, honeycombs og masking tape røg også med i kurven. Så nu går jeg på weekend med for 115 kr ren klisterglæde 🙂

Det smukke marmorfad er fra genbrug og eg tror oprindelig det har ageret bordplade på et lille blomsterbord eller noget i den retning. Det blev mit for en 10’er! Nu står det på spisebordet og samler lys, blomster og honeycomb i et fint lille stilleben.. Marmor og kobber -jeg føler mig så hip 😉

Kan I have en dejlig weekend!

Man skulle næsten tro, at det var et sponsoreret indlæg.. Men det er det selvfølgelig ikke 🙂

Relateret indlæg

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...