F E R I E

 

I skal ikke snydes for et par feriebilleder fra Mallorca.
Jeg må indrømme charterferier ikke står øverst på min rejseliste og jeg var da også mere end bange for at den ville stå på en uge i grisefestens tegn. Men enten var vi bare heldige med hotel og by.. eller også er Mallorca bare en rigtig dejlig dame at være i selskab med 🙂
Vi var forbi den gamle bydel, havnen, diverse markeder og fik sørme også lige raget 3 kg til mig på 8 dage.. Jo da, tror du at det hedder All inclusive for ingenting? 😉

En lille hurtig bog anbefaling vil jeg også gerne dele med jer; “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster” kan varmt anbefales. Den er perfekt sommerlæsning, da jeg altid er ved at få solstik af, at ligge helt rød og rynket på en solvogn og ude af stand til at koble personkarakterer og handling sammen, hvis der sker lidt for meget i bogen. (Jeg skal nemlig have fuldstændig ro, hvis jeg skal læse noget der er længere end en opskrift..) -Den er dog spist på noget der ligner en eftermiddag og måtte i svogers kuffert for at finde en ny bog ret hurtigt.

Jeg håber I også får holdt lidt ferie.. Det synes jeg sgu at I har fortjent! 😉

Relateret indlæg

14 comments

 • Der er slet ingen tvivl i mit sind. Mallorca er fantastisk! (Og grisefesterne er gudskelov historie). Jeg var i Palma for to somre siden og jeg var solgt med det samme. Og dine billeder siger jo det hele 🙂
  Ps. Jeg to sjovt nok også et par kilo eller tre på på den ferie… Gotta love it 😉

  Reply
  • Ja maden kunne man bestemt ikke klage over 😉
   Vi var i Alcudia.. og fik kun set lufthavnen i Palma… Men bestemt også en by jeg gerne ville have set!
   Krydser finger for os begge, at det ikke var sidste gang vi så Mallorca 🙂

   Reply
 • Du kan tro vi holder ferie – helt fantastisk :))) og skønne skønne feriebilleder, får helt lyst til at tage af sted selvom charter bestemt heller ikke står i højsædet her i familien 😉

  Glemte helt at skrive til dig da jeg havde overført penge til dig – det smuttede vist i sommerheden i fredags 😉

  Smil

  Reply
  • Hvor er det dejligt at høre! Super… Min banks hjemmeside er dog nede?! -Aldrig et godt tegn vel 😉
   Så kan ikke se hvem der har overført endnu :-/
   Jeg håber at kunne nå forbi banken i dag..
   Hav en skøn weekend!

   Reply
 • Hvis du vil ha mere fra Maise Noirs hånd har hun skrevet flere sjove, gode bøger som sluges med et smil 🙂

  Rigtig lækre feriebilleder, – drømmer mig tilbage til min kæresteferie til Palma for 3 år siden (- men nyder sommeren herhjemme!)

  Hilsen
  Rikke

  Reply
  • Ja, stod godt med flere af hendes bøger i hånden på bibliotektet.. Men synes ikke de lød så gode.. Men mon ikke at jeg tog fejl 😉
   Tak for anbefalingen og den danske sommer har sørme også været nemt at nyde i år. -Klogt valg 🙂

   Reply
 • Det ser fantastisk ud. Lækre billeder. Jeg tilslutter mig de 3 all-inclusive-kilo på en uge, men håber på at et par løbeture kan jage en skræk i livet på dem snart igen. God sommer.
  Kh Charlotte.

  Reply
  • Ja mine røg hurtigt igen.. Men talte lidt sammen og det jeg normalt spiser på en travl hverdag passede ca. på hvad jeg spiste til morgenmad dernede :-O Vildt!
   Håber kiloene er hoppet af dig også 😉

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...