STOFTRYK

Projekt; nye puder til sofaen er hermed skudt igang! Har fået fingrene i to betræk, som skal have lidt sort tekstilmaling. Jeg har været ved at lave lidt hurtige prøver for lige at se hvad maling og tusch nu kunne.. Tegnerierne gik faktisk vandvittig hurtigt, da jeg allerede havde et ben ude af døren.  -Derfor er mønstre og streger jo heller ikke ligefrem revolutionerende… endnu 😉 Med lidt kartoffeltryk fik jeg lavet lidt ala Ferm Livings half moon tapet. Jeg synes det er så fint med det enkle og lidt naive udtryk… Det var meget, meget nemt med en halv kartoffel i hånden. Jeg var dog lidt skuffet over tuschen, men måske for tidligt at dømme den. -Kan jo være den arbejdede dårligt under pres 😉 Der skal ihvertfald bruges lidt mere tid med pensel, kartofler og maling og imens jeg kludre rundt i det, må I have en fantastisk weekend 🙂

Ferm Livings smukke tapet

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...