UDSALG – NYESTE KØB

Sommerudsalget kom virkelig bag på mig i år! Skulle faktisk bare lige ned i byen for, at bytte et par bukser og BANG så var det der pludselig; Januarudsalg midt i min nystartede sommerferie. Det kræver altså baller af stål og enorme mængder rygrad. -Begge dele er jeg på mærkeligste vis født uden?! Jeg fik i hvert fald skrabet så mange fine ting sammen og især buksedragten (der faktisk er et 2 delt sæt og i virkeligheden er fra Magasins nattøjs kollektion) er jeg svært begejstret for. Nu måler jeg desværre ikke alverden i højden og det har givet problemer i jagten på en buksedragt. Men her er den(!) og så til 175 kr 🙂
Måske I også blev fanget midt i udsalget? Nogle ekstra gode fund du vil dele? -For mit dankort er da slet ikke færdigt endnu, nej, nej 😉

De fine og meget fotogene træhuse har jeg fået af Sanne, der gerne ville have fingrene i et par af mine krydsedulle piger. Så jeg har nu lavet mit første blogbytteri 🙂

Relateret indlæg

26 comments

 • Puhh det er farligt at rende ind i sommerudsalget. Jeg har så vidt muligt prøvet at undgå det. 😉 Super fede ting du har fået. Er ret vild med buksedragten.

  Reply
 • Den der buksedragt altså…! Jeg synes ikke du skal være den eneste der render rundt i Århus i nattøj, så jeg tror hellere også jeg må kigge nærmere på den 😉 Virkelig fedt print! Og meget fine huse også 🙂

  Reply
  • Hehe.. synes bestemt heller ikke jeg gider være den eneste. Det ville jo være tosset 😉 Ja synes også de har været ret dygtige der, og så er det 100% viskose!
   God shopping 😉

   Reply
 • Sikke nogle lækre sager!!! Sådan et dankort har altså også godt af at blive luftet meget – ellers tørrer det ud. Eller noget 🙂

  Heldigvis behøver du ikke bruge penge på nye solbriller… Hvis du forstår sådan en lille en 🙂

  Reply
  • uh uh uh! Jeg forstå helt sikkert sådan en!!! Hvor er det fedt.
   Så godt jeg ikke har købt nogle i år! -eller sidste år for den sags skyld.
   Solbrillerne kommer til at passe godt til den nye garderobe og ja sådan et dankort har godt af lidt luft 😉
   Hav en skøn aften!

   Reply
 • Skønne ting du har fundet, er vild med dragten, den ser både flot og bekvem ud 🙂 Super godt bytte du har gjort, husene er så fine 🙂
  God ferie og weekend 🙂

  Reply
  • Ja er også rigtig glad for husene 🙂 Dem har jeg godt nok manglet.. -helt uden jeg vidste det 😉 Tak for søde ord. Buksedragten har allerede været flere gange i vaskemaskinen. -Den holder nok ikke længe med det forbrug 😉
   Hav en skøn dag i regnvejret!

   Reply
 • Kære Frk. Hansen! Tusind tak for alt den inspiration du har givet mig på denne lørdag aften/søndag nat :-)) Jeg har fundet dig gennem Line, og tusind tak til hende også. Jeg glæder mig meget til at følge dig videre (også selvom du har kostet mig dyrt hos 1001perle, som jeg følte det meget presserende at tømme, da jeg så nogle af alle de fantastiske smykker du laver). Jeg har tilladt at pinne en million ting fra dig, håber det er ok, ellers fjerner jeg selvfølgelig billederne med det samme.

  Mange hilsner
  Mette

  Reply
  • Ih sikke en skøn besked du har givet dig tid til at skrive! Tusind tak for søde ord! Ja, det kan være en værre tidsrøver at læse blogs 😉 Jeg må faktisk indrømme at jeg ikke rigtig kan finde ud af at få mine egne ting på Pinterest! -Så det er jo bare helt fantastisk du har gjort det. Tak, tak, tak 🙂 Hvad hedder du på Pinterest?
   Og velkommen til Mette, dejligt du vil kigge lidt med
   Hav en skøn dag i regnvejret!

   Reply
 • Buksedragten (eller det todelte sæt) er da topfint! Jeg ville ALDRIG have gættet at det var nattøj. Hvilket i øvrigt også minder mig om min sørgelige bestand af det, når nu der åbenbart findes sådan noget fint på markedet. Nå, jeg men ville helt sikkert bruge det på samme måde som dig. Hvis jeg bare havde en Magasin i nærheden var det fluks kommet i kurven. 🙂

  Reply
  • De har haft sættet på deres hjemmeside også ved jeg 🙂 men tror det er udsolgt i print. Men sort er der hvis endnu! Hehe ja mit klædeskabets har bestemt heller ikke et prangede udvalg af nattøj 😉
   Hav en skøn dag

   Reply
 • Lækre ting du har fået købt!
  Jeg er mere til at købe det jeg har behov for når behovet er der, så jeg er ikke den typiske udsalgs jæger – tror jeg ville blive for stresset 😉

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...