CIRKUS CIRKUS

Søndag brugt jeg sammen med en veninde og hendes familie.. hendes cirkusfamilie! Jeg har ikke haft mine ben plantet i et cirkustelt de sidste 15 år. Så da veninden ringede og bød på cirkus var det meget svært at finde rygraden frem, på den regnorm jeg nu engang er! Så eksamensarbejdet blev udsat på ubestemt tid og så løb jeg ellers i cirkus med popcorn under armen 🙂 Forestillingen bød på alt hvad den skulle og jeg var især glad for at se, at alle dyrene der var med ikke havde glimmer og fjer over alt. Jeg har lidt svært ved at snuppe heste der ligner noget der har vadet igennem et smykkeskrin. Læg i øvrigt lige mærke til det umage, men meget yndlige par; elefanten og kamelen 😉
Jeg fik snakket en del med cirkusdirektøren og hans cirkuskone 😉 Simpelthen så skønne mennesker, trods dyr og cirkustelt blev pakket ned om ørene på os, allerede på vej til næste by.. Ja så var der overskud og varme i den lille cirkuscampingvogn. Det er altså en ret fascinerende verden. Det kræver dog sin cirkusprinsesse, at klare mosten i et omrejsende cirkus! Jeg er ret glad for mit hjem ikke har hjul på 😉

Desværre nåede jeg ikke at få en ridetur på elefanten. (Ja, det er vel en barndomsdrøm)
MEN næste år, når Cirkus Dannebrog kommer igen, så slipper den ikke! 😉

2 comments

    • Haha 😉 ja det bliver da så skønt! Den kære elefant virkede slet ikke så kæmpe… men hold op jeg stak halen mellem benene da den kom for tæt på 🙂
      hav en dejlig weekend

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...