AT KUNNE TRYLLE… lidt i hvert fald!

Jeg har været i gemmerne og fundet en af mine gamle “mormor perlekæder” frem. Jeg blev inspireret af Mette, der har den skønne blog DIY people! Jeg har lavet en ret enkel udgave, men smut forbi Mettes de er nemlig store, farverige og meget inspirerende 🙂 Det eneste jeg har brugt er et stykke kæde, en lås og to store smykkeringe til at binde perler og kæde sammen. Perlekæden har jeg lagt dobbelt og snoet et par gange før den er sat i smykkeringene. Trylle, trylle, trylle.. Nemmere bliver det næsten ikke, hva? 🙂 Så gå på opdagelse i smykkeskrinet. Alle slags kæder kan bruges og mikses på kryds og tværs og det fine er jo, at man ikke ødelægger dem ved denne re-making 🙂

Relateret indlæg

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...