Når krea-klappen smækker i!

Åh jeg har gået lidt i cirkler de sidste mange dage… Nogen har smækket døren i. Jeg rammes en gang imellem af krea-stop. Jeg kan ikke rigtig komme igang med noget og kaster mig over det ene projekt efter det andet uden at få noget ud af det. I sådanne perioder kan jeg blive helt febrilsk, rastløs og mest af alt ligne en halvgammel cirkus løve der bare går i ring 🙂 Jeg har ikke rigtig lysten til at kreere, men kan samtidig heller ikke finde ud af at holde pauser fra det. Det er jo lidt noget rod!

Mens jeg leder efter idéerne og kreativiteten har jeg kastet mig over et rigtigt evigheds projekt.
Jeg er netop gået igang med at hækle et tæppe. Jeg er jo ingen hækleørn og det går ret så langsomt! “Garnet” er lavet af et par duge der havde fået pletter, som desværre ikke var lige sådan at fjerne. De er blevet revet op i tynde lange baner og rullet op i nøgler.

Nederst er et par billeder af det hæklede tæppe vi allerede har. Det er et jeg har fået af Fru. Mor og jeg er utrolig glad for det. Det har en lækker tykkelse og er råt og feminint på samme tid… og jeg må eje et til! Dette jeg er startet på skal dog være firkantet. Jeg glæder mig til at kunne vise jer resultatet om laaaaang tid og mon ikke jeg kan få sparket døren op til kreativiteten igen indenfor nærmeste fremtid 🙂

Håber I får en skøn uge!

18 comments

 • Hvor er det bare smukt Fru mor tæppet! Åh det er så hammer irriterende, når den dør smækker i, men det tror jeg vi alle blir ramt af i ny og næ. Men nogen gange er det måske også godt nok at der er lidt “stilhed” inden kreastormen vender forstærket tilbage 🙂 rigtig god fornøjelse med tæppet, det blir da vildt lækkert!

  Reply
 • Uhh det kender jeg også alt for godt 🙂 det kan være så utroligt frustrerende. Men så nyder jeg at der er tid til at læse en god bog eller netop kaste mig over et evigheds projekt. God fornøjelse med tæppet 😉

  Reply
 • Godt nok har du kreastop, men det er så alligevel godt for noget: Se nu det flotte tæppe du får ud af det!!
  ” Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget” …som man siger!
  Jeg er misundelig! Når jeg har kreastop, sidder jeg i timevis og kigger på blogge! Eller omvendt: Jeg ser så mange blogge og får så meget inspiration, at jeg ikke får gjort alt det jeg gerne ville!! Eller…..
  ; )

  Reply
  • Ja, det har du helt ret i 🙂
   Hehe åh. Det kender jeg også godt. Så får man alt for mange idéer og imputs og når man så endelig klapper computeren ned aner man ikke hvor man skal starte!
   Det er hårdt at være krea-kvinde 😉
   Hav en skøn aften

   Reply
 • ÅHHH jo det kender jeg skam også godt, ALT for godt!! Ret frustrerende, for det er tilsyneladende noget der ikke helt kan kontrolleres og styres (som man jo har ret meget lyst til når det sker)…..interessant hvad det lige er der skal gå op i en højere enhed for at kreativiteten vender tilbage?? Men jeg kan helt klart mærke at indimellem er der bare hul igennem, og så er det om at få gang i pensler, stof og garn med det samme 😉

  Reply
  • SÅ frustrerende. Lidt dejligt, at jeg ikke er alene om det 😉
   Hehe. Ja når jeg har en rigtig god dag har jeg gang i 5 projekter på en gang og rod over det heeele 🙂
   Pøj pøj med kreativiteten 😉

   Reply
  • Ja det går jeg også og siger til mig selv… Men det er lige til at få knuder på halen over! Håber snart den er væk, så jeg kan komme igang med noget 🙂
   Hav en dejlig dag

   Reply
 • hvor er det et flot tæppe!! Kan godt forstå at du ikke kan eje for mange af dem. Meeeeen det er vel heller ikke helt kreastop at hækle sådan et eller hvad? 😉

  Reply
  • Tusind tak, det siger jeg videre. Fru. Mor er nemlig lige så pjattet med ros som jeg 😉 😉
   Nej det har du måske ret i. Men da jeg er ny med en hæklenål i hånden er det virkelig hårdt arbejde og ryger ikke rigtig i krea-kategorien 🙂 pyyh!
   Hav en dejlig aften

   Reply
  • Ja genbrug ka’ vi li! 🙂 Selvom det tager en del tid at lave “garnet” synes jeg grundtanken er så fin at jeg nemt kommer igennem de par timers arbejde.
   Tak det håber jeg virkelig også 🙂
   Hav en skøn aften

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...