LOPPEFUND, SPRAYMALING og en bid af stuen

Jeg var på et lille lokalt loppemarked her i weekenden. Med mig hjem kom blandt andet en fin klassisk messing lysestage. Den har nu fået et par lag grå spraymaling og står nu i stuen. Synes den matte grå farve er så smuk til stagen og passer ganske fint til sofaen 🙂

Samtidig får i en bid af hjemmet. Uldpuderne er hjemmehæklede af restgarn og sofabordet fandt jeg efterladt for et par år siden. Haps! På det tidspunkt boede jeg med en god veninde og vi hoppede hurtigt ned i gården for at spraymale det hvidt og med kun en bøtte spraymaling… Ja, så nåede vi jo ikke så langt. Sådan står bordet endnu. Jeg håber snart at få fingrene i en rystepudser og  få slebet malingen af og så tror jeg at benene skal have en dip dye 🙂

16 comments

  • Ja ikke :-)Det dækker bare ikke ordenligt. Så enten skal det have flere lag eller slibes af… Og efter lang overvejelse blev det altså rystepudseren der vandt over spraymalingen 😉 Nej det er Fru. Mor der har været igang.. Jeg er slet ikke så skarp med hæklenålen jo!
   God dag til dig!

   Reply
 • Det er fantastisk som loppefund og genbrug kan gøre det hele rigtig unikt og smukt. Skønt og super fed idé med at spraymale den gamle messingstage .. nu som fuldstændig ny trendy stage 🙂 Totalt i orden <3

  Reply
 • Hvor ser det fint ud med den spraymalede stage. Jeg har en fin messing kammerstage til at stå fremme, men den nænner jeg ikke at male, så jeg må lige holde udkig på loppemarkeder efter en anden. 🙂

  Reply
 • Den ser absolut fantastisk ud – ærligt! – og bordet må fungere med halv malet, for jeg bed slet ikke mærke i at der var noget forkert ved billedet 🙂
  Skønne puder i dejlige farver!

  Reply
  • Tusind tak 🙂
   Jeg er også helt overrasket over hvor fin den faktisk blev i den grå farve! Haha.. Nej det kan da godt være det går an med bordet. Men når man er den der har spraymalet det, så er det desværre ret tydeligt! 🙂
   Puderne har knald på farven ja.. Tror de skal erstattes af et par mere enkle af slagsen. Forhåbentlig snart 🙂

   Reply
 • Super flot farve 🙂 Mht til at slibe malingen af bordet. Har du gode erfaringer med det? Jeg har nemlig to skønne Hukit stole, som jeg i sin tid malede i en gyselig gul farve. Men er det til at slibe det af selv med et godt resultat?

  Reply
  • Altså først og fremmest er jeg ingen ekspert på området, men jeg vil mene du nemt kan få et super fint resultat 🙂
   Først grundrens og herefter slibning med fint sandpapir (jeg plejer at bruge korn 120)og evt. skraber til at få malerresterne af stolene med. Herefter kan du give grunder (jeg bruger maling til træ og metal)og spartle (hvis nødvendigt) huller eller ujævnheder. -Og så kan du male dem i en ny fin farve 🙂
   Håber det giver mening!
   Held og lykke med projektet 🙂

   Reply
 • Hvor ser det fint ud! Smuk grå farve og skønt bord. Tror også det kunne se fedt ud med dip-dye ben 😀
  Du må jo lige sige til, hvis du skulle have lyst til at donere billede og farvekode på stagen til mine kommende spraymaling-indlæg. 😉
  Ha’ en dejlig dag!
  Mvh. Julia

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...