HVAD SKAL DU PÅ LØRDAG?

Jeg ved lige præcis hvad jeg skal! -Og måske jeg kan hive dig med?
Jeg tager mine smykker og et halvt klædeskab under armen og tager kræmmerhatten på! Der er nemlig pop-up loppemarked i Vestergade! Den årlige gadefest har fået sig et pop-up loppemarked og foruden skønne loppis er der både kunst, lækker mad, modeshow, live musik og meget meget mere! Vejret bliver f-a-n-t-a-s-t-i-s-k så kom forbi og nyd stemningen.

Du kan læse meget mere om loppemarkedet her, som er arrangeret af foreningen flagstangen, der også står bag loppemarkederne i Mølleparken… Og Vestergadefesten kan du blive klogere på her og her.

Info
Hvornår: Lørdag d. 01. juni. Kl. 10.00-15.00
Hvor: Vestergade 58

Jeg håber vi ses! -Det kunne være så hyggeligt 🙂

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...